صوت | آهنگ جدید روزبه بمانی با نام «شهر خالی» منتشر شد + لینک دانلود و متن مهران مدیری، در دبی روی صحنه می‌رود + عکس «شفرونی» اولین گام را محکم برداشت | نگاهی به قسمت اول برنامه نیما شعبان‌نژاد فیلم مورد علاقه «دی‌کاپریو» و «دل تورو» لو رفت! دو استعفا و یک احتمال | شورای سیاستگذاری جشنواره فجر دچار تغییر شد «جناب خان» عروسک محبوب ایرانی رسماً بازنشسته شد کارگردان «دسته دختران» آماده ساخت فیلمی اجتماعی شد بازنگری در سیاست‌های هنرهای تجسمی | جشنواره‌ها دیگر اولویت اصلی نیستند قسمت چهاردهم «کنکل» آماده پخش شد تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی ویدئو | تیزر جدید «زوتوپیا ۲» رونمایی شد (۷ مهر ۱۴۰۴) نقش نوجوانان در سینمای دفاع مقدس بررسی می‌شود رونمایی از مستند «من بلاگر نیستم» | تلاشی برای بازنمایی هویت دیجیتال چرا شعار هفته کتاب دفاع مقدس تکراری شد؟ «گل شب‌بو» با دوبله فارسی روی آنتن شبکه تهران می‌رود + خلاصه داستان سریال «مادران» کلید خورد | روایتی از مادران شهید ایران افسران عراقی اسیر مار زرد کوهستان راهیابی فیلم «قبل از مصرف از بین ببرید» به یک فستیوال آمریکایی سینما؛ محور هم بستگی مردم در دوران جنگ تحمیلی زیستن در ۱۴۲۵ روز محاصره جنگی | نگاهی به کتاب «نامه هایی از سارایوو» از آنا کاتالدی
سرخط خبرها

جوایز «اِلویس» ۱۱ تایی شد

  • کد خبر: ۱۳۸۷۹۷
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷
جوایز «اِلویس» ۱۱ تایی شد
فیلم سینمایی «اِلویس» به کارگردانی باز لورمن که روز دوشنبه گذشته هفت جایزه «اَکتا» را از آن خود کرده بود، امروز چهار جایزه دیگر اعم از بهترین فیلم و کارگردانی را نیز با خود به خانه برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز دوشنبه جایزه بهترین طراحی لباس و تولید جوایز آکادمی هنر‌های سینمایی و تلویزیونی استرالیا (اَکتا) به کاترین مارتین در «اِلویس» رسید.

مندی واکر هم نخستین زنی بود که جایزه بهترین فیلمبرداری را برای این فیلم بلند در استرالیا به نام خود زد.

اِلویس چهارشنبه - روز اهدای جوایز اصلی این رویداد - همچنین برنده بهترین بازیگر نقش اول مرد برای آستین باتلر و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای اولیویا دی یونگ شد.

اِلویس - Elvis یک فیلم موزیکال زندگی‌نامه‌ای در سال ۲۰۲۲ به کارگردانی باز لورمن است که فیلم‌نامه‌اش را به همراه سام برومل، کریگ پیرس و جرمی دونر نوشته است. این فیلم زندگی الویس پریسلی خواننده سرشناس راک‌اند رول را دنبال می‌کند که از دیدگاه مدیرش، کلنل تام پارکر روایت می‌شود.

آستین باتلر در نقش پریسلی با تام هنکس در نقش پارکر بازیگران اصلی هستند و در کنار اولیویا دی‌یونگ، هلن تامسون، ریچارد راکسبرا، کلوین هریسون جونیور، دیوید ونهام، کدی اسمیت-مک‌فی و لوک بریسی در نقش‌های مکمل بازی می‌کنند.

اِلویس همچنین امروز جایزه منتخب تماشاگران برای بهترین فیلم را از آن خود کرد.

در این دوره از برگزاری اَکتا، جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن به لیا پرسل برای اولین کارگردانی خود با عنوان همسر دروور: افسانه مولی جانسون رسید.

در بخش تلویزیون هم Sreal Road: Origin تولید Bunya – ABC سه جایزه اَکتا از جمله بهترین سریال درام و بهترین بازیگر نقش اول مرد برای مارک کولز اسمیت و بهترین بازیگر زن با ایفای نقش تولی نارکل را از آن خود کرد.

با این جوایز جدید، مجموع جوایز دریافتی Sreal Road: Origin به ۷ رسید و در بخش تلویزیون پیشرو شد.

اَکتا معادلِ استرالیاییِ جایزه‌های اسکار و بفتا است که در سال ۱۹۵۸ پایه‌گذاری و از سال ۱۹۸۶، تولیدات تلویزیونی هم در این جوایز لحاظ شد.

مراسم اهدای این جایزه معتبر، در خانه اپرای سیدنی برگزار می‌شود و یک بخش «جوایز بین‌المللی» هم در سال ۲۰۱۲ میلادی به آن اضافه شد که در ژانویه هر سال در شهر لس آنجلس کالیفرنیا برگزار و اهدا می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->