ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۱۳۸۹۶۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد
رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی گفت: تلفن همراه در حال حاضر یک کالای ضروری محسوب می‌شود و مصرف‌کننده بر حسب بودجه و نیاز خود آن را تهیه می‌کند.

گروه علم و فناوری | شهرآرانیوز، احسان‌الدین تقی‌زاده در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص آخرین وضعیت ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ اظهار کرد: کلا‌هایی که به صورت مسافری در گمرک اظهار شده‌اند مطابق صحبت‌های سخنگوی وزارت صمت ریجستری خواهند شد، چرا که اگر این کالا‌ها ممنوعه بوده‌اند نباید به کشور ورود پیدا می‌کرده‌اند. در حال حاضر این اقدام هنوز صورت نگرفته، اما در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی اضافه کرد: مسافری که کالای خود را به ایران آورده ریجتسری آن در گمرک انجام خواهد شد. با توجه به اینکه شرکت‌های واردکننده ثبت سفارش نداشته‌اند، کلیه آیفون‌های ۱۴ از طریق گمرک مسافری وارد کشور شده است و در حال حاضر تمام گوشی‌های آیفون ۱۴ موجود در بازار مسافری است.

وی افزود: ادبیات کالای لوکس برای گوشی‌های پرچم‌دار باید تغییر کند. اعلام کرده‌ایم که تلفن همراه از دسته کالا‌های لوکس به دسته کالا‌های ضروری تغییر کند. یک زمانی شاید تلفن همراه کالای لوکس محسوب می‌شده اما در در حال حاضر مصرف کنندگان بر حسب نیاز خود آن را خریداری می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی گفت: مردم با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارند این کالا را به عنوان یک کالای ضروری تهیه می‌کنند و کالایی مانند ساعت و... که مصرف زیبایی دارد در دسته لوکس قرار می‌گیرد. اگر شخصی ساعت خود را در منزل جا بگذارد، برای استفاده از آن مجددا به خانه بازنمی‌گردد، اما اگر کسی تلفن همراه خود را در خانه جا بگذارد، برای دسترسی به آن به خانه باز خواهد گشت.

تقی‌زاده تصریح کرد: از همین رو تلفن همراه را نمی‌توان در دسته کالا‌های لوکس قرار داد. مصرف‌کنندگان با توجه به بودجه‌ای که دارند برای استفاده از کار تجاری خود آن را خریداری می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->