یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گاز برای کدام مشترکان گران شده است؟ (۲۲ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۹۸۸۹
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
گاز برای کدام مشترکان گران شده است؟ (۲۲ آذرماه ۱۴۰۱)
وزیر نفت در خصوص افزایش قیمت گاز برخی مشترکان توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۲۲ آذرماه) در حاشیه نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در نشست امروز گزارشی از وضع تولید و تراز مصرف گاز در بخش خانگی، صنعت، پتروشیمی‌ها و نیروگاه‌ها در ۹ ماه گذشته ارائه شد، همچنین برنامه‌های خود برای فصول سرد سال را نیز تشریح کردیم.

وی افزود: با تلاش‌های وزارت نفت در شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، می‌توانیم ماه‌های سرد سال را با تدبیر و برنامه‌ریزی‌های لازم پشت سر بگذاریم و چالشی به‌ویژه در بخش خانگی نداشته باشیم.

وزیر نفت تصریح کرد: خوشبختانه از چند ماه پیش تأمین سوخت مایع برای صنایع، کارخانجات سیمان و فولاد تدارک دیده شد تا اگر مجبور شدیم که برای این بخش‌ها کاهش مصرف گاز را اعمال کنیم، آنها بتوانند از سوخت مایع استفاده کنند، قیمت سوخت مایع نیز مانند گاز طبیعی با آنها محاسبه می‌شود.

اوجی گفت: در حوزه صنایع پتروشیمی نیز خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده وقفه‌ای در بخش خوراک ایجاد نشد، در بحث سوخت آنها نیز از طریق سوخت مایع تدارک لازم دیده شده، مجموعه مجتمع‌های پتروشیمی به این نکته توجه کنند که فصول سرد سال بهترین فرصت برای تعمیرات اساسی است.

وی ادامه داد: امسال قیمت گاز برای خوراک صنایع پتروشیمی گاز صادراتی منظور شده بود، اما دولت به‌دلیل شرایط اقتصادی و برای اینکه این شرکت‌های سوددهی خوبی داشته باشند، قیمت مناسب منظور کرد.

براساس گزارش وزارت نفت، وزیر نفت اظهار کرد: امسال در حوزه گاز برای مشترکانی که در سقف الگوی مصرف هستند که ۶۰ تا ۷۰ درصد مشترکان را شامل می‌شوند هیچ‌گونه افزایش قیمتی دیده نشده، فقط برای مشترکان پرمصرفی که سقف الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند افزایش قیمت گاز دیده شده است.

اوجی افزود: از مردم خواهش می‌کنم برای جلوگیری از ایجاد مشکل در حوزه گاز که با توجه به فصل سرد که در روزهای اخیر حدود ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز در حوزه بخش خانگی و تجاری در حال استفاده است، کمک کنند.

وی گفت: برای آن دسته از مشترکان پرمصرف که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، جرائمی دیده شده است، بنابراین این مشترکان در روزهای آینده از ما و شرکت ملی گاز گلایه‌ای نداشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->