فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم فدراسیون پرسپولیس و استقلال را غافل‌گیر کرد ملی پوش ایسلندی به هاشمیان نه گفت پرسپولیس منتظر پیشنهاد رسمی استقلال| مهری هم آبی‌پوش می‌شود ملی پوش آفریقایی در آستانه انتقال به پرسپولیس اتفاق عجیب در پرسپولیس: به گندوز پول بدهید تا برود! دورسون در آستانه ترک اردوی پرسپولیس اختیار تام هاشمیان به کاپیتان‌های پرسپولیس انصاری، معاون بی اختیار در پرسپولیس عمری از سفر به ترکیه جا ماند؟ پروژه برکناری جویباری و اعضای هیئت مدیره استقلال کلید خورد قطر وارد میدان شد | المپیک هدف جدید دوحه نه عجیب ساپینتو به آل‌کثیر موضع‌گیری رسمی پرسپولیس در پرونده بیرانوند | خبری از توافق با تراکتور نیست فدراسیون دوومیدانی حاشیه جدید ملی‌پوشان در کره جنوبی را تکذیب کرد از سنگ صدا درآمد، از حدادی نه شریفی: خیلی تنها بودیم نامه رسمی آذربایجان برای کشتی‌گیر ایرانی تاجرنیا: استقلال مشکل مدیریت دارد! اماکن ورزشی شهرداری مشهد فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

بیژن طاهری: ساپینتو دربی‌باز است

  • کد خبر: ۱۴۰۲۶۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
بیژن طاهری: ساپینتو دربی‌باز است
سرپرست تیم استقلال براین باور است که غیبت تماشاگران در دربی ۹۹ باعث کاهش جذابیت این بازی بزرگ خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال و پرسپولیس به زودی در دربی ۹۹ رخ در رخ هم قرار خواهند گرفت. دیداری سخت و سرنوشت‌ساز که بی شک برنده آن را با امید بیشتری به سمت قهرمانی درلیگ برتر سوق خواهد داد. بیژن طاهری، سرپرست تیم استقلال در گفت و گویی کوتاه با ایران ورزشی درباره شرایط آبی‌ها پیش از بازی حساس سه شنبه حرف‌هایی به زبان می‌آورد: «ما خوب تمرین کردیم و درتلاشیم با بهترین فرم بدنی به این بازی برسیم. دربی حال و هوای خاص به خودش را دارد و اگر هرتیمی از لحاظ روحی و روانی در وضعیت مناسبی باشد، بدون شک شانس بیشتری برای برتری دراین بازی مهم خواهد داشت. دراین بازی ما نباید اسیرجو سازی‌ها بشویم و باید با قدرت مقابل حریف بازی کنیم. بدون اشتباه و با کمترین ریسک.»

طاهری درباره اینکه با وجود حضور ساپینتو دراولین دربی خود درفوتبال ایران آیا می‌تواند از پس این بازی برآید، این پاسخ را داد: «ساپینتو با فضای دربی بیگانه نیست. او هم در دورانی که فوتبال بازی کرده و هم در دورانی که مربی بوده بار‌ها درچنین فضایی قرار گرفته است. ساپینتو مربی کم تجربه‌ای نیست و می‌تواند بار سنگین مربیگری استقلال دراین بازی را به دوش بکشد. او مربی با تجربه‌ای است و قطعا استقلال را برای پیروزی دراین بازی به میدان خواهد فرستاد. البته بازیکنان هم تلاش زیادی انجام داده‌اند. آن‌ها دراین مدت به خوبی تمرین کردند و من به موفقیت تیم‌مان دردربی بسیار امیدوارم.»

طاهری درباره اینکه آیا تماشاگران اجازه حضور در ورزشگاه آزادی را خواهند داشت، گفت: «ما دوست داریم بازی با تماشاگر باشد. دربی بدون تماشاگر هیچ جذابیتی ندارد. این موضوع را انتقال هم دادیم و امیدواریم زمینه سازی مناسب برای بازگشت تماشاگران به ورزشگاه انجام شود. به هرحال تصمیمی است که اتخاذ شده و ما تمکین خواهیم کرد. امیدوارم نبود تماشاگران باعث پایین آمدن کیفیت این بازی نشود. به هرحال هر دو تیم تماشاگرانی دارند که دوست داشتند دراین بازی درکنارشان باشند که حالا میسر نیست.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->