خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم
سرخط خبرها

وزارت دفاع انگلیس به صورت مستقل جنایات جنگی سربازان این کشور را بررسی می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۰۳۸۷
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳
وزارت دفاع انگلیس به صورت مستقل جنایات جنگی سربازان این کشور را بررسی می‌کند
وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد، این کشور یک تحقیقات مستقل جدید را درباره آنچه که این وزارتخانه "ادعاهای ارتکاب تخلف" از سوی سربازان انگلیسی در افغانستان در اوایل دهه ۲۰۱۰ خوانده، در نظر گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از پایگاه راشاتودی، این تحقیقات که تحت رهبری چارلز هیدون کیو، یک قاضی ارشد انگلیسی اجرا می‌شود قرار است اوایل سال آینده میلادی آغاز شود.

جان هیلی، وزیر دفاع دولت در سایه انگلیس گفت: از این تحقیقات ویژه استقبال شده و این باید به موفقیت بینجامد. این تحقیقات برای محافظت از شهرت نیروهای ویژه انگلیسی، تضمین تمامیت تحقیقات نظامی و رسیدن به عدالت برای هر یک از قربانیانی که تحت تاثیر قرار گرفته‌اند ضروری است.

به نوشته راشا تودی قرار است این تحقیقات به بررسی اتهامات مطرح شده در یک دهه گذشته در خصوص ارتکاب قتل‌های غیرقانونی توسط کماندوهای نیروهای ویژه اس.ای.اس انگلیس بپردازد. این "تحقیقات قانونی مستقل" بعد از سالها انکار این جرایم از سوی وزارت دفاع انگلیس که تنها یک سری تحقیقات داخلی بی نتیجه را برای یافتن اسناد و مدارک این قتلهای ادعایی کماندوهای اس.ای.اس در افغانستان اجرا کرد مطرح می‌شوند.

بن والاس، وزیر دفاع انگلیس در بیانیه‌ای گفت: "وزارت دفاع انگلیس یک سری تغییرات را در سالهای اخیر در رسیدگی به ادعای جدی ارتکاب خلاف از سوی نیروهای مسلح ما اعمال کرده است. بسیاری از این تغییرات هم اکنون در دست عملیاتی شدن هستند از جمله تشکیل واحد جرایم جدی نظامی. درست این است که ما درسهای بیشتری که برای یاد گرفتن وجود دارند را به طور کامل در نظر بگیریم تا تضمین کنیم همه ادعاها به درستی و در مقیاسی برابر مورد رسیدگی قرار می‌گیرند."

این تحقیقات به پوشش سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ زمانی که نیروهای ویژه اس.ای.اس انگلیس در افغانستان مستقر شده بودند خواهد پرداخت. رسانه‌ها در یک دهه گذشته مکررا گزارشهایی را درباره ارتکاب قتلهای بی رحمانه غیرنظامیان از سوی این نیروهای ویژه انگلیسی منتشر کرده‌ بودند.

آخرین مورد تحقیقات درباره این موضوع در اوایل سال جاری میلادی توسط بی.بی.سی منتشر شد. در این گزارش که توسط بی.بی.سی پس از تحقیقاتی چهار ساله گردآوری شد آمده است، یک اسکادران از نیروهای ویژه اس.ای.اس ارتش انگلیس احتمالاً حداقل ۵۴ غیرنظامی افغان را در طی حملات شبانه تنها در یک دوره شش ماهه کشته‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->