پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت دلار (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا: هیچ گوشی به صورت قاچاق وارد کشور نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۴۰۷۸۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا: هیچ گوشی به صورت قاچاق وارد کشور نمی‌شود
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در سال های گذشته گام‌های مثبتی برای مبارزه با قاچاق کالا صورت گرفته و قطعا این روند با قدرت ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی مویدی خرم‌آبادی در همایش علمی – پژوهشی اقتصاد پنهان اظهار کرد: از سال ۱۳۹۲ که نخستین قانون ما در زمینه مقابله قاچاق نهایی شد تا سال ۱۴۰۰ که اصلاحاتی بر آن اعمال شد تلاش ما این بوده است که با برقراری ارتباط میان بخش‌های مختلف حاکمیتی و اقتصادی و همچنین دانشگاهی و علمی به سمت مقابله با قاچاق حرکت کنیم.

وی با بیان این‌که مبارزه با قاچاق تنها با کار‌های پلیسی امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: در کنار آنکه در مرز‌ها تلاش برای مقابله امنیتی با قاچاق با قدرت ادامه دارد ما باید تلاش کنیم که با استفاده از تجارب سال‌های گذشته و همچنین بهره بردن از مقالات و دستاورد‌های علمی و تشکیل اتاق‌های فکر و استفاده از اندیشه صاحبنظران نسبت به پیشگیری و مقابله دانش‌محور با قاچاق نیز اقدام کنیم.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به دستاورد‌های سال‌های گذشته در زمینه مقابله با قاچاق تاکید کرد: تا چند سال قبل حدود ۹۰ درصد واردات گوشی تلفن همراه به کشور از طریق قاچاق انجام می‌شد. با توجه به این‌که ما مصرف ۱۲ میلیون گوشی را نیز ثبت کرده‌ایم این عدد یعنی رقم قابل توجهی ارز و پول ملت از این طریق در اختیار قاچاقچیان قرار می‌گرفت.

مویدی خرم‌آبادی ادامه داد: در حال حاضر، اما با قاطعیت می‌توان گفت که هیچ تلفن همراهی وارد کشور نمی‌شود مگر آنکه حقوق کامل دولت و در واقع ملت ایران را بپردازد و هیچ گوشی بدون فرآیند رجیستری امکان فعالیت ندارد بدین ترتیب ما از یک فضای قاچاق محور و مافیایی به حوزه‌ای شفاف رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: در بخش‌هایی مانند صدور کارت‌های بازرگانی و واردات کالا نیز شرایط مشابه است از کارت‌های اجاره‌ای و نامعلوم امروز به جایی رسیده‌ایم که هر بازرگانی فارغ از آنکه چه میزان تجربه دارد باید از حدود ۲۰ دستگاه شایستگی و اعتبار خود را دریافت کند تا بدین ترتیب عملکرد منفی سال‌های قبل دیگر امکان تکرار پیدا نکند. در حوزه‌هایی مانند سوخت نیز هرچند مشکلات برقرار هستند، اما اقدامات خوبی صورت گرفته و امیدواریم با همکاری و همراهی دستگاه‌های مختلف مبارزه با قاچاق کالا به درستی و با دقت انجام شود و برای نسل‌های آینده شرایطی بهتر به وجود بیاید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->