درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

مورایس، سرمربی سپاهان به شایعه ترک ایران واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۴۱۴۱۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
مورایس، سرمربی سپاهان به شایعه ترک ایران واکنش نشان داد
سرمربی سپاهان می‌گوید نمی‌خواهد از این موقعیت فرار کند و دلیلی برای ترک ایران نمی‌بیند.

به گزارش شهرآرانیوز، ژوزه مورایس در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل نفت مسجدسلیمان اظهار کرد: مدتی بود که در بازی‌های خانگی امتیازات خوبی کسب کردیم و از نظر کیفی دنبال نتایجی بودیم که کیفیت ما را نشان دهیم. بازی فردا برای هر دو تیم مهم است و می‌خواهیم جایگاه‌مان در صدرجدول تداوم داشته باشد. انتظار بازی خوبی را داریم و باید ببینیم چه اتفاقی رقم می‌خورد. انتظارات خوب و به جایی از ما وجود دارد و می‌خواهیم جزو سه تیم اول باشیم. نسبت به امتیاز بازی فردا احساس مثبتی دارم.

او درباره شایعاتی مبنی بر ترک ایران توسط این مربی گفت: دلیلی برای ترک ایران نمی‌بینم و به این موضوع هم فکر نمی‌کنم. آن روزی که همه ایرانی‌ها بخواهند ایران را ترک کنند، من هم با آن‌ها می‌روم. ما هم می‌توانیم اینجا زندگی کنیم. من آدمی نیستم که بخواهم از این وضعیت و مشکلات فرار کنم. باورم این است که می‌توانیم مشکلات را در کنار هم حل کنیم. می‌توانیم با تعامل و صحبت کردن مشکلات را حل و فصل کنیم. این صحبت‌ کردن درک متقابل برای ما به وجود می‌آورد و این درک منجر به این می‌شود که کارها را به نحو احسن انجام دهیم. اصلا نمی‌خواهم از این موقعیت فرار کنم. چیزی که تفاوت ایجاد می‌کند، تعامل هوشمندانه بین ما است. باید از این ابزار استفاده کنیم.

مورایس همچنین درباره حواشی تیم نفت مسجدسلیمان تیمش بیان کرد: نمی‌توانیم بگوییم این حواشی نشانه خوبی بود و مزایا و معایبی ندارد. در فوتبال ممکن است هر اتفاقی رخ دهد و ما تمرکزمان روی کار خودمان است. ما می‌خواهیم از هر لحظه خودمان استفاده کنیم و امتیاز کسب کنیم. تمرکزمان روی کار خودمان است.

او درباره غایبان تیمش گفت: خوشحالم که همه بازیکنانم آماده هستند. یاسین سلمانی هم به تمرینات برگشته و احتمالا هفته آینده به بازی برمی‌گردد. مانوئل فرناندز هم از اوایل هفته آینده به تمرینات تیمی برمی‌گردد. بقیه بازیکنان آماده بازی است و تیم در وضعیت جسمانی و روحی مناسبی است. دوست دارم همیشه شادی همه را ببینم و برای رسیدن به خوشحالی همه دعا می‌کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->