طلا در مشهد به ۷.۵ میلیون تومان رسید (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | صعود قیمت دلار ادامه یافت وزیر اقتصاد: حمایت از بورس از اولویت‌های وزارت اقتصاد است فعلاً فقط ۶ مسیر خارجی از فرودگاه مشهد برقرار است (۱۰ تیر ۱۴۰۴) مبلغ یارانه نقدی دهک‌های یکم تا دهم مشخص شد + جزئیات جدول زمانی پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات به تصویب برسد قیمت جهانی نفت امروز (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت، ۶۶ دلار و ۴۹ سنت تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور طلای جهانی صعودی شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی: ارائه کالابرگ به مردم به‌هیچ‌وجه نباید متوقف شود بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | گوشت قرمز و مرغ کمی ارزان‌تر شد امیدواری به رشد بورس در روز‌های آینده | تأکید پزشکیان بر ساماندهی اوضاع نابسامان بورس پیش‌فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | سبزی در مشهد کیلویی چند؟ خروج سوداگران از بازار خودرو | تعادل در بازار خودرو در چه صورتی امکان‌پذیر است؟ خراسان‌رضوی در مسیر توسعه صنعتی تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و دلار (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) برقراری ۲ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ اقدام نمادین وزیر نیرو برای نصب پنل خورشیدی +فیلم خروج گسترده اتباع غیرمجاز از کشور چه تأثیری بر بازار مسکن خواهد داشت؟ واریز مرحله دوم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۹ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه یافت (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳.۵ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ تیر ۱۴۰۴) | تارا اتوماتیک کمتر از ۱.۲ میلیارد تومان شرایط فروش ۵ محصول کرمان‌موتور اعلام شد (تیر ۱۴۰۴) تدوین بسته ویژه حمایت از صنایع در ۵ بخش نیاز ۷۲ هزار مگاواتی مصرف کنونی شبکه برق کشور
سرخط خبرها

همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم

  • کد خبر: ۱۴۱۷۵
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم
رییس کل بانک مرکزی گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که شرایط اقتصادی کشور نه تنها بد نیست، بلکه با شیوه‌های بهتری که برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم وضعیت بسیار خوبی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، «عبدالناصر همتی» روز پنجشنبه، نوزدهم دی‌ماه در مراسم هشتمین سالگرد تاسیس کانون صرافان ایرانیان در محل دانشگاه تهران افزود: امروز نفت کشور فروخته و مبلغ فروش آن نیز دریافت می‌شود. از دیشب تاکنون نرخ ارز کاهش خوبی داشته و مطمئن هستم این کاهش تا ارزش ذاتی ارز ادامه خواهد یافت.

رییس کل بانک مرکزی در ادامه به صحبت‌های شب گذشته رئیس جمهوری آمریکا مبنی‌بر «تشدید تحریم‌ها» اشاره کرد و گفت: این صحبت‌ها تنها یک طبل تو خالی است، اگر آمریکایی‌ها فشار را افزایش دهند ما نیز آمادگی لازم را برای انجام اقداماتی در جهت خنثی‌کردن فشارها داریم.

همتی از سردار سلیمانی به عنوان قهرمان ملی کشور یاد کرد. قهرمانی که خدمات وی به جمهوری اسلامی و مقاومت اسلامی منطقه بسیار بزرگ بود.

به گفته او، مهم‌تر از آن خدمات پس از شهادت ایشان بود که حماسه عظیم مردمی و اقتدار ملت ایران در جهان را ثبوت رساند و اگر خون ایشان نبود معلوم نبود ما در چه موقعیتی قرار داشیم.

همتی خاطرنشان کرد: اقتدار جمهوری اسلامی ایران با ظهور سردار شهید به منصه ظهور رسید و جهانیان این عظمت و قدرت را درک کردند.

وی ادامه داد: با آثار خون این شهید، شاهد پیروزی‌های بیشتری برای ملت ایران خواهیم بود و حرکت ایشان در طول عمر پر برکت‌شان با همین روحیه و قدرت بیشتر توسعه خواهد یافت.
رییس کل بانک مرکزی بیان داشت: آنانی که ادعا داشتند فلان و بهمان می‌کنیم، در مقابل عظمت مردم ایران عقب‌نشینی کردند و تمام ادعاهای خود را پس گرفتند. امروز شاهد این هستیم که همان‌ها دم از بحث‌هایی می‌زنند که با ادعاهای‌شان ۱۸۰ درجه تفاوت دارد.

همتی گفت: همواره سخنان و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای ما اطمینان بخش بوده و با قوت قلبی که از دیدگاه‌ها و رهنمودهای معظم‌له می‌گیریم به راه خود ادامه می‌دهیم. تاکیدات ایشان منشأ اصلی موفقیت و پیروزی ما است.

وی در ادامه از تلاش‌های کانون صرافان ایران قدردانی کرد و گفت: به دلیل همراهی و فعالیت خوب این کانون، به خصوص در یک سال و نیم اخیر که بخشی از حرکت جمعی مقاومت اقتصادی بود، تلاش‌های دشمنان برای فشار حداکثری خنثی شد.

رییس کل بانک مرکزی اظهار داشت: بانک مرکزی خط مقدم فشار حداکثری آمریکا است و گردش مالی و پولی و ارزی کشور به صورت مویرگی در آن جریان دارد و خون آن به حیات اقتصادی کشور تداوم می بخشد.

همتی یادآور شد: از اوایل سال ۹۷ و اعلام تحریم‌ها تاکنون ۳۶ میلیارد دلار ارز صادراتی صادرکنندگان، عمدتاً از چرخه صرافی‌های بانکی و خصوصی به کشور بازگشته است.

رییس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: ما توانستیم بزرگ‌ترین و بی‌سابقه‌ترین تحریم دشمن را خنثی کنیم، هر چند به این واسطه طبقات متوسط و پایین جامعه از لحاظ اقتصادی صدمه و آسیب زیادی دیدند.

این مقام مسئول با بیان این که دولت و مسئولان باید به این فکر جبران کاهش قدرت خرید مردم باشند، گفت: اقتدار سپاه پاسداران جمهوری اسلامی سبب شد تا رئیس‌جمهوری آمریکا در نهایت به بیان این جمله تکراری که «نمی‌خواهیم ایران هسته‌ای شود» بسنده کرده و در پایان گفت که «آغوش‌مان هم به روی شما باز است». در حالی که اگر آن‌ها به فکر رفاه ایرانیان بودند این‌قدر به مردم محروم کشورمان فشار نمی‌آوردند./ایرنا

همچنین عبدالناصر همتی با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با اشاره به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت‌رساندن سردار قاسم سلیمانی و اقدامات تلافی‌جویانه ایران علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا نوشت: رویدادهای چند روز اخیر چهره دهشتناک و بی‌رحم آمریکا را بیش از پیش نشان داد، ولی همزمان ثابت کرد که مقاومت و دلیری ملت ایران توطئه همه جانبه و فشار حداکثری را به شکست کشیده است.

 

همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->