گاردین: طرح ترامپ خام و مبهم است نتانیاهو در آمریکا: با تشکیل کشور فلسطین موافقت نکردم معاون اول رئیس جمهور: مهاجرت بد نیست، اگر با برگشت به کشور همراه باشد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: آمادگی فوق‌العاده‌ای برای درگیری احتمالی آینده داریم ۱۰ کشته و ۲۰ زخمی در انفجار مهیب کویته پاکستان+ فیلم سخنگوی قوه‌قضائیه: گزارش سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر ایران بر پایه دروغ تهیه شده است | بلاگر وکیل‌نما تحت پیگرد قانونی است نیویورک‌تایمز: دولت ترامپ قصد دارد حدود ۱۰۰ ایرانی را از آمریکا به ایران بازگرداند سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰: دستگاه قضا و دولت باید قرارداد‌های بابک زنجانی را شفاف اعلام کنند چین اجازه بازپس‌گیری پایگاه هوایی بگرام را به ترامپ نمی‌دهد گزینه‌های هند پس از لغو معافیت تحریمی آمریکا درباره چابهار چه خواهد بود؟ حاجی بابایی: ایران ۴۶ سال است که در برابر زورگویی‌های آمریکا کوتاه نیامده است مجلس برنامه هفتم پیشرفت را در نوبت عصر بررسی می‌کند واکنش ویتکاف به پاسخ حماس درخصوص طرح ترامپ درباره غزه کره شمالی: تقویت بیشتر روابط با چین موضع تزلزل‌ناپذیر پیونگ‌یانگ است کره‌شمالی: رژیم صهیونیستی فوراً جنایات علیه بشریت را متوقف کند و از نوار غزه بیرون برود عراقچی در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان: اسنپ‌بک مشکل را حل نخواهد کرد و پیچیدگی‌ها را افزایش می‌دهد نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند
سرخط خبرها

نگرانی نخست‌وزیر ارمنستان از انسداد گذرگاه لاچین

  • کد خبر: ۱۴۲۰۳۹
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
نگرانی نخست‌وزیر ارمنستان از انسداد  گذرگاه لاچین
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان از بسته بودن گذرگاه لاچین برای مدت تقریبا ۲۰ روز ابراز نگرانی کرد. به گفته او این گذرگاه در این مدت از کنترل نیروهای صلحبان روسی در قره باغ خارج بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای خبری ارمنستان (آرمنیا نیوز) نوشت: نیکول پاشینیان در نشست دوجانبه با رئیس جمهوری روسیه در سن پترزبورگ گفت: بحران در گذرگاه لاچین مهم ترین مساله است.

وی یادآور شد بر اساس بیانیه سه جانبه کشورش با جمهوری آذربایجان و روسیه، کنترل این گذرگاه باید با نیروهای صلح بان روسیه باشد و جمهوری آذربایجان عبور بدون مانع بار و مسافران را تضمین کند.

نخست وزیر ارمنستان گفت: اکنون معلوم شده که این گذرگاه تحت کنترل نیروهای صلح بان روسیه نیست و البته ما مایل هستیم درباره این وضعیت و گزینه های موجود برای حل آن مذاکره کنیم.

اشاره پاشینیان به بیانیه سه جانبه توافقی است که در ۹ نوامبر (۱۸ آبان) سال ۲۰۲۰ بین رئیسان جمهوری روسیه و آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان به دست آمد و براساس آن کنترل گذرگاه لاچین به نیروهای حافظ صلح روسیه واگذار شد.

خبرگزاری تاس در این زمینه نوشت: پاشینیان در دیدار دوجانبه با ولادیمیر پوتین از رئیس جمهوری روسیه به دلیل سازمان دهی اجلاس غیر رسمی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) در سن پترزبورگ قدردانی کرد و افزود چنین نشست هایی به سنت خوبی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، پوتین گفت که در جریان نشست غیررسمی کشورهای مستقل مشترک المنافع در سن پترزبورگ، وی با پاشینیان و الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، درباره حل و فصل اوضاع قره باغ کوهستانی گفتگو کردند.

به گفته پوتین، این گفتگوی سه جانبه یک روز قبل ( دوشنبه ۲۶ سپتامبر) از دیدار دوجانبه اش با پاشینیان انجام شده است.

پوتین گفت: ما سه نفر موفق به گفتگو شدیم. البته موضوع اصلی این مذاکرات، حل و فصل اوضاع در قفقاز جنوبی به طور کلی و روابط ارمنستان و آذربایجان و همه مسائل مربوط به قره باغ، بوده است.

وی وعده داد به تفصیل درباره این موضوع صحبت کند.

گذرگاه لاچین تنها جاده ارتباطی ارمنستان و قره باغ است. گروهی از حامیان محیط زیست جمهوری آذربایجان ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر)، این گذرگاه را که نیروهای حافظ صلح روسیه به طور موقت در آن مستقر بودند، مسدود کردند. باکو اعلام کرده است که هدف از این اعتراض، بستن جاده ها نبوده و خودروهای غیرنظامی می توانند آزادانه در هر دو سوی این مسیر آمد و شد کنند.

اما ایروان، این رخداد را اقدام تحریک آمیز باکو به منظور ایجاد فاجعه انسانی در جمهوری قره باغ که به رسمیت شناخته نشده قلمداد کرده است.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->