پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

سیگار بدون مالیات یعنی همراهی با مافیا

  • کد خبر: ۱۴۲۲۶۲
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۳
سیگار بدون مالیات یعنی همراهی با مافیا
مدیر عامل شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه مالیات نگرفتن از سیگار یعنی همراهی با مافیا، گفت: شبکه قاچاق و شرکت‌های تولید سیگار‌های خارجی هماهنگ عمل می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد شیخان در برنامه «نیم نگاه رادیو سلامت» با بیان اینکه سیگار یک کالای مذموم است و برای سلامتی انسان ضرر دارد، گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در دنیا نرخ مصرف سیگار با قیمت ارتباط مستقیم دارد. یعنی اگر قیمت سیگار به سطحی از مبلغ برسد، مصرف آن هم کنترل و هم کاهش پیدا می کند.

وی افزود: بر اساس مطالعاتی که در شرکت دخانیات انجام شد، سرانه مصرف سیگار در کشورهای مختلف دنیا و حجم درآمدشان از مالیات سیگار مشخص است.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه در ایران مالیاتی که از دخانیات گرفته می شود کمتر از ۲۰ درصد و آن در قالب ارزش افزوده است، افزود: ولی همین شاخص در بسیاری از کشورها بیش از ۷۶ درصد است. در واقع سهم درآمد دولت از مالیات در ایران کمتر از یک و هشت دهم درصد است.

شیخان با طرح این سوال که چرا عده ای با گرفتن مالیات از سیگار مخالفند، گفت: این کاملا مشخص است. 2 شرکت خارجی بیش از دو دهه وارد ایران شدند و سیگار تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت های خارجی، خارج از چارچوب و استانداردهای داخلی کشور و منافع ملی در حال تولید سیگار هستند، تاکید کرد: به عنوان مثال وقتی به سوپرمارکت های سطح کشور می روید، می بینید که استندهای سیگار های خارجی دقیقا پشت فروشنده قرار دارد و سیگار های متنوع با قیمت های مختلف به چشم می آید و این خود یک تبلیغ سیگار است. این در حالی است که تبلیغ سیگار در همه جای دنیا و از جمله طبق قانون جمهوری اسلامی ایران و مصوبه مجلس شورای اسلامی ممنوع است.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با تاکید بر اینکه نظارتی بر اجرای درست این قانون وجود ندارد، افزود: این شرکت های خارجی می‌گویند برای چه ما باید بخشی از درآمد خود را به دولت ایران بدهیم. ما محصول خود را در بازار می فروشیم و مالیات هم نمی دهیم.

شیخان گفت: در حال حاضر دولت از بابت فروش میلیاردها نخ سیگار در کشور، فقط ارزش افزوده می‌گیرد و این ارزش افزوده از خریدار گرفته می شود.

وی افزود: سال گذشته به بهانه قاچاق مانع تصویب قانون برای اخذ مالیات از سیگار شدند. این یک کم لطفی بود. متاسفانه فراتر از این کم‌لطفی، همراهی با مافیای سیگار بود.

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه قاچاق زمانی اتفاق می افتد که قیمت کالای داخلی یک حدی بالاتر از کالای خارج باشد و کالای خارجی ارزانتر وارد کشور شود، تاکید کرد: در حال حاضر با آنکه از سیگار مالیات گرفته نمی‌شود، قاچاق صورت می‌گیرد.

شیخان گفت: شبکه قاچاق و شرکت های خارجی تولید کننده سیگار در داخل، بعضا هماهنگ با هم عمل می‌کنند.

وی با بیان اینکه آنهایی که با گرفتن مالیات از سیگار مخالف هستند، منافع شخصی دارند، افزود: اگر اخذ مالیات از سیگار را در چارچوب منافع ملی ببینیم، کسی نباید با آن مخالفت کند. ضمن اینکه مالیات سیگار را باید هدفمند کنیم و متناسب با مصرف باشد و بحث قاچاق بهانه ای نباشد تا عده ای به آن دامن بزنند.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با تفکیک میزان اخذ مالیات از سیگارهای داخلی و خارجی گفت: باید از تولید داخلی با یک رقم مالیات گرفت واز تولیدات شرکت های خارجی که منافع ملی را از کشور خارج می کنند، با رقم بیشتر مالیات بگیریم.

شیخان با بیان اینکه باید بخشی از درآمد دولت، مالیات سیگار باشد، تصریح کرد: دولت و مجلس باید نسبت به اخذ مالیات از سیگار هماهنگ باشند و منافع ملی را در نظر بگیرند.

وی تاکید کرد: ما به عنوان تولید کننده سیگار موافق صدرصدی اخذ مالیات هستیم و معتقدیم منافع ملی، سلامت جامعه و درآمد دولت از مالیات سیگار را باید به صورت یک مجموعه کامل ببینیم و بعد تصمیم بگیریم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->