همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است خودکشی ویرجینیا جفری | صدای قربانیان تجاوزات جنسی خاموش شد اعلام آمادگی پاکستان برای تحقیقات بی‌طرفانه درباره حمله تروریستی کشمیر تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست‌ جلوی منزل رئیس رژیم صهیونیستی هدف رژیم اشغالگر از ترور خبرنگاران در غزه، جلوگیری از انتشار اخبار جنایت‌هاست واکنش کانادا به محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی سفر وزیر خارجه انگلیس به عمان در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین خبر‌ها از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط (شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| انهدام پهپاد متخاصم توسط سامانه پدافندی بومی «تلاش»

  • کد خبر: ۱۴۲۸۰۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| انهدام پهپاد متخاصم توسط سامانه پدافندی بومی «تلاش»
در ادامه مرحله اصلی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، سامانه موشکی تلاش مستقر در محدوده رزمایش، طی یک عملیات پدافندی پهپاد متخاصم را منهدم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه مرحله اصلی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، نیرو‌های سازماندهی شده در نقش دشمن، با اعزام یک فروند پهپاد از فراز آب‌های بین المللی و از فاصله ۱۵۰ کیلومتری علیه حریم فضایی جمهوری اسلامی ایران با ارتفاع ۲۵ هزار پا قصد حمله به مراکز حساس و مهم نیرو‌های خودی در جاسک را داشت که با هوشیاری سامانه‌های راداری نیروی پدافند هوایی ارتش در حداقل زمان کشف و بلافاصله پس از شناسایی توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی به سامانه موشکی تلاش واگذار و با شلیک موفق موشک سرنگون شد.

سامانه پدافند هوایی تلاش، یک سامانه پدافند هوایی بُرد متوسط و ارتفاع بلند است که برای مقابله با اهداف پرنده از جمله هواپیما‌های جنگنده و بمب‌افکن بکار گرفته می‌شود و قادر است انواع بالگرد‌ها و هواپیمای بدون سرنشین را نیز منهدم کند.

سامانه تلاش به‌منظور آشکارسازی و ردگیری هدف برای پوشش نقاط حیاتی و حساس کشور در مقابله با تهدیدات هوایی غافل‌گیرانه هواپیما‌های مدرن جنگی طراحی و ساخته شده که از موشک صیاد ۳ استفاده می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->