پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست جسد الهه حسین‌نژاد پیدا شد | قاتل هم دستگیر شد آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران
سرخط خبرها

نجات دختر ۶ ساله از چنگ آدم ربایان خارجی با هوشیاری مردم در تهران

  • کد خبر: ۱۴۲۸۵۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
نجات دختر ۶ ساله از چنگ آدم ربایان خارجی با هوشیاری مردم در تهران
سه مرد خارجی بعد از سرقت طلا‌های یک کودک می‌خواستند او را بدزدند که موفق نشدند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۳ کارگر خارجی پس از سرقت طلا‌های دختربچه ۶ ساله قصد ربودن او را داشتند، اما با اقدام به‌موقع شهروندان، نقشه آن‌ها ناکام ماند.

 ظهر پنجم دی ماه افرادی که از یکی از خیابان‌های پایتخت عبور می‌کردند، صدای فریاد‌های کودکی را شنیدند که درخواست کمک می‌کرد. شاهدان همزمان، ۳ مرد جوان را دیدند که با زور قصد ربودن دختربچه‌ای را داشتند. مردان گروگانگیر به محض دیدن اهالی محل گروگان خود را رها کرده و متواری شدند. در این شرایط ماجرا به پلیس گزارش شد و مأموران برای بررسی موضوع در محل حادثه حضور یافتند. دختر ۶ ساله که هنوز وحشت‌زده بود و دست و پایش می‌لرزید، درحالی‌که در آغوش مادرش بود با گریه به مأموران گفت که ۳ مرد ناشناس قصد ربودن او را داشتند.

بررسی‌ها نشان می‌داد که این دختربچه و مادرش در اتاقک سرایداری یک برج مسکونی زندگی می‌کردند و او گاهی برای بازی به خیابان می‌رفت. روز حادثه هم مانند روز‌های قبل برای بازی به بیرون از ساختمان رفته بود که ۳ مرد به سمتش آمدند. یکی از آن‌ها به دختربچه گفته بود که «بیا برویم سر خیابان تا برایت عروسک بخرم.» دختربچه نیز همراه او راه افتاده بود، اما در همین هنگام ۲ مرد دیگر هم سر رسیدند و با زور طلا‌های دختربچه را دزیدند. آن‌ها قصد داشتند این دختربچه را با خودشان ببرند که با فریاد و گریه‌های او، رهگذران متوجه ماجرا شدند و آدم‌ربا‌ها فرار کردند.

با این اطلاعات، مأموران به بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته‌ای که در اطراف محل حادثه وجود داشت پرداختند. تصاویر نشان می‌داد که ۳ کارگر ساختمانی با زور و تهدید قصد ربودن کودک ۶ ساله را داشته‌اند، اما نقشه آن‌ها ناکام مانده و آدم‌ربایان فقط موفق به سرقت طلا‌های دختربچه شده بودند. با انجام تحقیقات میدانی، هر ۳ متهم که کارگرانی از اتباع یکی از کشور‌های همسایه بودند شناسایی شدند و در ادامه یکی از آن‌ها دستگیر شد.

هر چند دختربچه ۶ ساله و شاهدان با دیدن متهم او را شناسایی کردند و تصویر وی نیز در دوربین مداربسته ضبط شده، اما او خودش را بیگناه دانست و گفت: من نقشی در ربودن دختربچه ندارم و به اشتباه دستگیر شده‌ام. وی درباره تصویرش که در دوربین‌ها ثبت شده نیز گفت: احتمالا من شبیه به متهم تحت تعقیب هستم و هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام.

متهم به دستور قاضی محمد تقی شعبانی، بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران بازداشت شده و تحقیقات از او و متهمان فراری دیگر ادامه دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->