شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء‌رفتار جنسی، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفت‌وگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ وزیر خارجه طالبان به دعوت رسمی عراقچی عازم تهران شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه‌های ما در حال اسکورت کشتی‌ها و مأموریت در آب‌های بین‌المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد آغاز دیدار جمعی از معلمان کشور با رهبر معظم انقلاب + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد
سرخط خبرها

ادعای سازمان اطلاعات آلمان درباره ایران، روسیه و چین

  • کد خبر: ۱۴۲۹۶۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶
ادعای سازمان اطلاعات آلمان درباره ایران، روسیه و چین
سازمان اطلاعات داخلی آلمان مدعی تمایل روزافزون کشورهای چین، روسیه و ایران برای فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی در این کشور شده و تشدید اقدامات برای مقابله با این روند در سطح اروپایی را خواستار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز،  بر اساس ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان از زمان حمله روسیه به اوکراین، سرویس مخفی روسیه بیش از گذشته در آلمان فعال بوده است.

بر اساس برآورد‌های ادعایی این نهاد اطلاعاتی در آلمان، علاقه سرویس‌های اطلاعاتی روسیه به آلمان هر چه این جنگ بیشتر طول بکشد افزایش می‌یابد. توماس هالدن وانگ، رئیس این نهاد اطلاعاتی در آلمان مدعی شد که چین و ایران نیز از جمله کشور‌هایی هستند که سرویس‌های اطلاعاتی آن‌ها در حال توسعه فعالیت‌های قابل توجهی در آلمان هستند.

وی در گفتگویی با خبرگزاری آلمان تاکید کرد: علاقه روسیه به جاسوسی در آلمان نه تنها متوقف نمی‌شود بلکه با ادامه اثرات جنگ بیشتر می‌شود.

"هالدن وانگ" با اشاره به مامور مظنونی که توسط سرویس اطلاعات فدرال (BND) کمی قبل از کریسمس دستگیر شد، گفت: پرونده فعلی همچنین نشان می‌دهد که خطر جاسوسی روسیه چقدر واقعی است. برای اینکه تحقیقات به خطر نیفتد، وی نیز تاکید کرد که مانند برونو کال، رئیس BND، نمی‌خواهد در مورد جزئیات این پرونده اظهارنظر کند. مرد دستگیر شده، مظنون به دادن اطلاعات محرمانه به یک سرویس اطلاعاتی روسیه است. هالدن وانگ مدعی شد که انتظار دارد مسکو تلاش کند تا فرصت‌های شناسایی از دست رفته با اخراج ۴۰ مامور خود را یا با عامل‌های مسافرتی بیشتر یا با پوشش‌های دیگر جبران کند.

در آغاز ماه آوریل، دولت فدرال آلمان ۴۰ نفر از اعضای سفارت روسیه در برلین را افراد نامطلوب اعلام کرده و آن‌ها را اخراج کرد.. "هالدن وانگ" گفت: ما تلاش زیادی می‌کنیم تا از آمدن افراد دیگری که ممکن است به خدمات روسیه منصوب شوند به آلمان جلوگیری کنیم. دولت فدرال نیز قوانین ویزا را برای این امر تشدید کرده است. به ادعای وانگ افزایش گسترده حملات سایبری روسیه و به اصطلاح عملیات نفوذ نیز قابل انتظار است.

این مقام اطلاعاتی در آلمان همچنین مدعی شد چین، که بیشتر بر جاسوسی اقتصادی تمرکز می‌کرد، چندین سال است که تلاش‌های فزاینده‌ای برای فعالیت‌های جاسوسی در عرصه سیاسی انجام داده است. رئیس این سازمان اطلاعاتی این انتقاد را وارد کرد که برای مدت طولانی توجه بسیار کمی به خطرات ناشی از روابط فشرده اقتصادی با چین شده است. به ادعای وی همچنین مشخص است که چین در حال حاضر از قدرت اقتصادی خود در سراسر جهان برای اجرای اهداف سیاسی استفاده می‌کند.

وی تاکید کرد که برای معکوس کردن این روند، حداقل برای کشور‌های اروپایی، به یک راه حل سراسری در اروپا نیاز است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->