زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام نظافت: مسئولان باید منش شهید سلیمانی را مدنظر خود قرار دهند

  • کد خبر: ۱۴۳۱۷۰
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶
حجت‌الاسلام نظافت: مسئولان باید منش شهید سلیمانی را مدنظر خود قرار دهند
مدیرعالی مدارس علمیه حضرت مهدی‌(عج) گفت: باید تلاش کنیم گفتمان فکری شهید سلیمانی را منتشر کنیم و مسئولان را تحت فشار همین افکار عمومی قرار دهیم تا منش و راه شهید سلیمانی را مدنظر خود قرار دهند.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد نظافت در ویژه‌برنامه سالگرد شهدای مقاومت که در دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، با اشاره به امتیازات شهید سلیمانی بیان کرد: مجلس شهدا مجلس ذکر است. تمام شهدا نور چشم ما هستند، اما شهید سلیمانی به‌مثابه یک راه و مکتب معرفی شده است. شهید سلیمانی در ظرفیت خودش مظهر جامعیت اسلام است.

وی افزود: شهید سلیمانی نسبت به تمام خوبی‌ها عطش دارد. او در خوبی‌ها قناعت نداشت، همان‌طور که دین اسلام به قناعت به خوبی‌ها رضایت ندارد. شهید سلیمانی به کم راضی‌ نبود و همتش ‌بلند بود و از همان دوران نوجوانی با کار خوبی که آشنا می‌شد، سعی می‌کرد خودش را به آن آراسته کند.

مدیرعالی مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) تصریح کرد: بزرگ‌ترین سهم شهید سلیمانی در تمام خوبی‌ها مجاهده در راه خدا بود. شهید سلیمانی علاوه بر مجاهده در راه خدا اهل نماز شب و توسل بود و از لذت اشک و معنویت برخوردار بود.

نظافت اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید پیامبر و یارانش با دشمنان خدا دشمن هستند و با دوستان خدا دوست هستند. شهید سلیمانی مظهر این آیه از قرآن کریم بود و او با هر جوان ایرانی همانند یک دوست برخورد می‌کرد و به‌دنبال جذب حداکثری بود. او با گناه دشمن بود، اما با گنهکاران دشمن نبود.

وی ادامه داد: اگر مردم و مسئولان مکتب شهید سلیمانی را پیاده کنند، قطعا فرج تعجیل می‌شود و گام‌های روبه‌جلوی فراوانی خواهیم داشت که دشمنان را ناامید خواهیم کرد.

مدیرعالی مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) یادآور شد: شهید سلیمانی عمر خود را هدر نمی‌داد و همان‌طور که دلش برای جبهه اسلام می‌تپید، اهل مطالعه، هنر و فرهنگ بود و سعی می‌کرد جبهه فرهنگی انقلاب را نیز تقویت کند. او هیچ‌کس را از قطار انقلاب پیاده نکرد.

نظافت گفت: انسان باید همانند شهید سلیمانی عدالت‌خواه باشد. این‌گونه نباشد که عکس شهید سلیمانی را به دیوار بزنیم و نام او را بر لب داشته باشیم، اما هم‌فکر او نباشیم.

وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم گفتمان فکری شهید سلیمانی را منتشر کنیم و مسئولان را تحت فشار همین افکار عمومی قرار دهیم تا منش و راه شهید سلیمانی را مدنظر خود قرار دهند.

نظافت خاطرنشان کرد: این انقلاب محصول خون شهد‌است. این مراسم‌های برای سالگرد شهید سلیمانی باید سبب شود تا هزاران قاسم سلیمانی دیگر به وجود آید. شهید سلیمانی یک استثنا نیست، بلکه یک مکتب و روش است.

وی گفت: شهید سلیمانی در عین اینکه بار سنگین جبهه مقاومت را بر دوش داشت و امنیت منطقه را حفظ کرد، ‌فقط به این جبهه کفایت نکرد و به تمام جبهه‌ها توجه داشت. شهید سلیمانی زادگاه خودش را فراموش نکرد. او سعی می‌کرده از هر خوبی سهمی داشته باشد. هر‌کدام از ما اینجا هستیم تا ببینیم چگونه باید راه او را ادامه دهیم. برای ادامه‌دادن راه شهید سلیمانی باید اول عقاید و ایمان را خود را حفظ کنیم. ایمان ما باید آن‌قدر استوار باشد تا اگر در میان مخالفان قرار گرفتیم، به هیچ وجه نلغزد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->