همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال بازیگران جدید کمدی علمی‌تخیلی «گروه آلفا» معرفی شدند
سرخط خبرها

آمادگی شهرداری برای توسعه فرهنگ رضوی

  • کد خبر: ۱۴۳۳
  • ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲
آمادگی شهرداری برای توسعه فرهنگ رضوی
اظهارات شهردار مشهد در دیدار با مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع)

گروه فرهنگ و هنر| روز گذشته محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، در دیداری با مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) که با حضور معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی‌فرهنگی و سرپرست اداره‌کل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد در دفتر شهردار برگزار شد، از عشق مدیران شهر امام‌رضا(ع) به امام رئوف گفت و از آمادگی شهرداری برای همکاری با بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) به‌منظور توسعه فرهنگ رضوی خبر داد.
او در این دیدار با اشاره به اینکه موجودیت شهر مشهد از وجود بابرکت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) است، گفت: امام‌رضا(ع) برند مشهد است، بنابراین ما پای کار فرهنگ رضوی به‌ویژه برگزاری جشن‌های دهه کرامت هستیم.
کلائی در این دیدار پیشنهاد داد با مشارکت بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) جشن بزرگی در شب ولادت امام‌هشتم(ع) در فضایی باز همراه با نورافشانی برگزار شود: «روز تولد امام‌رضا(ع) در مشهد باید ویژه باشد و شهرداری مشهد آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.»
به نظر او، بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع) می‌تواند در طول سال با تدارک دیدن برنامه‌هایی به‌ویژه در شهرها و کشورهای فارسی‌زبان، فرهنگ رضوی را پررنگ‌تر کند. کلائی در این زمینه نیز از آمادگی حوزه فرهنگی شهرداری برای همکاری خبر داد.
محمدرضا برازش، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام‌رضا(ع)، نیز در این دیدار با تقدیر از اقدامات شهرداری مشهد گفت: بنیاد امام‌رضا(ع) دارای ظرفیت‌های زیادی است که می‌توان از آن برای سایر نهادها و سازمان‌ها نیز استفاده کرد.
به‌گفته برازش، بنیاد یک مجموعه فرابخشی است که هدفش، اتصال و هم‌افزایی میان بخش‌هایی است که در حوزه فرهنگ رضوی فعالیت می‌کنند.
سیدجلال فیاضی، مشاور مدیرعامل بنیاد ملی امام‌رضا(ع)، نیز در ادامه این دیدار گفت: معتقدیم باید فرهنگ رضوی در زندگی اجتماعی تاثیرگذار باشد، لذا به‌دنبال استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ها به‌ویژه فضای مجازی هستیم که برای این منظور پویش رسانه‌ای را راه‌اندازی کرده‌ایم.
به گفته فیاضی، در حوزه هنر رضوی کارهای فاخر کمی انجام داده‌ایم؛ به همین دلیل 30درصد از بودجه بنیاد را به تولید آثار فاخر هنری اختصاص داده‌ایم که به‌زودی یک آلبوم موسیقی در وصف امام‌رضا(ع) و همچنین 500دقیقه آوای محلی از اقوام مختلف با موضوع امام‌رضا(ع) رونمایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->