پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟
سرخط خبرها

جایگزین‌های سالم نوشابه انرژی زا

  • کد خبر: ۱۴۳۵۱۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
جایگزین‌های سالم نوشابه انرژی زا
مصرف نوشابه‌های انرژی زا چندسالی است که افزایش یافته، در حالی که این نوشیدنی ها قند بسیار زیادی دارند. در این مطلب به معرفی چند جایگزین خانگی و سالم برای این نوشیدنی‌ها پرداخته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیا احساس خستگی و بی انرژی بودن می‌کنید؟ پس با این نوشیدنی‌های انرژی‌زای خانگی انرژی بگیرید. از مرکبات گرفته تا اسموتی‌های سبز و مایعات الکترولیت‌دار همگی می‌توانند به شما انرژی سالمی بدهند.

همهٔ ما می‌دانیم که هیدراته ماندن بدن و داشتن انرژی چقدر برای انجام کار‌های روزمره‌مان لازم است. اما گاهی آب به‌تن‌هایی برای این امر کافی نیست.

نوشیدنی پرتقالی

به دنبال یک نوشیدنی سالم هستید که هم به شما انرژی بدهد و هم سیستم ایمنی‌تان را قوی کند؟ بسیار خب، این نوشیدنی پرتقالی خانگی را امتحان کنید. مزهٔ خوشایند و تازهٔ پرتقال کمک می‌کند بدون اینکه انرژی‌تان ناگهان بالا برود و سپس ناگهان افت کند، انرژی بگیرید.

این نوشیدنی در ترکیب با طالبی و هویج درست می‌شود تا بیشتر انرژی بگیرید. این نوشیدنی را می‌توانید هر روز بنوشید.

مواد لازم:

شما به دو عدد پرتقال پوست گرفته شده و هسته گیری شده، چهار فنجان طالبی خرد شده، دو عدد هویج خرد شده و یک فنجان آب نیاز دارید.

همهٔ مواد را در مخلوط‌کن بریزید و ترکیبی نرم تهیه کنید. حالا این نوشیدنی جذاب را نوش جان کنید.

نوشیدنی الکترولیتی مرکبات 

این نوشیدنی الکترولیتی خانگی برای هیدراته ماندن بدن بسیار عالی است و می‌تواند جایگزین خوبی برای نوشیدنی‌های ورزشی و صنعتی که پُر از قند و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند باشد.

مواد لازم:

نصف فنجان آب‌پرتقال، یک‌چهارم فنجان آبلیمو، یک‌چهارم فنجان آب گریپ‌فروت، دو فنجان آب، دو قاشق غذاخوری عسل و یک‌هشتم قاشق چایخوری نمک صورتی.

همهٔ مواد را در مخلوط‌کن ۳۰ ثانیه میکس کنید و نوش جان کنید.

نوشیدنی با شیر نارگیل‌

می‌توانید با لیموترش و پرتقال و آب نارگیل یک نوشیدنی لذیذ خانگی و انرژی‌زا تهیه کنید. آب نارگیل، اساس این نوشیدنی است که الکترولیت طبیعی دارد و بدنتان را هیدراته و پرانرژی نگه می‌دارد. ضمناً این نوشیدنی سرشار از ویتامین C است. بهتر از همه اینکه تهیهٔ آن فقط پنج دقیقه وقتتان را می‌گیرد.

مواد لازم:

آب نارگیل یک لیوان، آب دو عدد لیموترش، آب دو عدد پرتقال، ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه پودر شده، ۲ تا ۴ قاشق شیره خرما یا انگور، چند برگ نعنای تازه و یک فنجان آب.

همهٔ مواد را در مخلوط‌کن خوب میکس کرده و میل کنید.

اسموتی سبز کلاسیک

این اسموتی سبز کلاسیک بدون هیچ طعم‌دهندهٔ مصنوعی به شما انرژی خوبی می‌دهد. اسموتی که به شما پیشنهاد می‌کنیم شیرین و ترش است و ترکیبی از سبزیجات برگدار و مرکبات است. همچنین می‌توانید برای سیرکننده بودن این اسموتی به آن پروتئین اضافه کنید.

مواد لازم:

یک فنجان شیر بادام یا هر شیر غیر لبنی دیگر، یک فنجان بچه برگ خرد شدهٔ اسفناج، یک عدد موز بزرگ و رسیده و منجمد که تکه‌تکه شده، یک قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی، یک قاشق غذاخوری دانه چیا یا بذرکتان پودر شده و کمی دارچین.

تمام مواد را در مخلوط‌کن خوب میکس کرده و نوش جان کنید.

نوشیدنی پرتقال توسرخ با چای سبز و دانه چیا

این معجون یک نوشیدنی سالم و مقوی و انرژی‌بخش است که طعمی گرم و اثرگذار دارد.

مواد لازم:

یک عدد چای سبز کیسه‌ای، ۲۵۰ میلی‌لیتر آب جوش، آب یک عدد پرتقال توسرخ، دو قاشق غذاخوری دانه چیا

چای سبز را داخل آب جوش گذاشته و اجازه دهید پنج دقیقه دم بکشد. کیسه را خارج کرده و آب‌پرتقال و دانه چیا را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. مواد را در ظرف درداری حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. این نوشیدنی را می‌توانید پیش از ورزش هم بنوشید و انرژی بگیرید.

اسموتی توت‌فرنگی و کلم کیل و آناناس

هیچ چیزی بهتر از یک اسموتی سالم برای صبحانه نیست. ترکیب کلم کیل، توت‌فرنگی، موز و آناناس بسیار عالی است. اگر طعم کلم کیل را دوست ندارید، نگران نباشید مزهٔ آن را اصلاً حس نخواهید کرد. این اسموتی سرشار از مواد مغذی است.

مواد لازم:

سه عدد توت‌فرنگی، سه‌تکه متوسط آناناس تازه و خرد شده، نصف یک عدد موز، یک فنجان برگ خرد شدهٔ کلم کیل و یک فنجان شیر بادام.

همهٔ مواد را ۳ دقیقه روی دور تند در مخلوط‌کن ترکیب کنید و طی دو وعده آن را میل نمایید.

نوشیدنی زنجبیل و زردچوبه

مواد لازم:

آب جوش، یک و نیم تا دو قاشق مرباخوری عسل، دو سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، آب نصف لیموی تازه و یک‌چهارم قاشق مرباخوری زردچوبه. برش‌های ریز زنجبیل را در فنجان یا ماگتان که آب جوش در آن ریخته‌اید بریزید و زردچوبه را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را صاف کرده، بقیه مواد را اضافه کرده و میل نمایید.

آیا خوب است نوشابه‌های انرژی‌زای موجود در بازار را مصرف کنیم؟

حالا شاید این سؤال برایتان مطرح شود که پس این‌همه نوشابه‌های انرژی‌زای موجود در بازار چطور؟ آیا خوب است آن‌ها را مصرف کنید؟ شاید همهٔ برند‌های نوشابه‌های انرژی‌زا بد نباشند؛ اما به‌هرحال وقتی امکان تهیهٔ چیزی را در خانه دارید بهتر است سراغ انواع صنعتی نروید.

وقتی می‌توانید خودتان در خانه با موادی ساده و در دسترس انواع اسموتی‌ها و نوشیدنی‌ها و هر چیزی را که دوست دارید بدون مواد افزودنی و شیمیایی تهیه کنید پس چه‌بهتر که حتماً این کار را انجام دهید و انرژی خوبی نیز بگیرید.

منبع: تبیان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->