سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی
سرخط خبرها

وزارت جهاد کشاورزی وضعیت ذخیره گوشت مرغ برای ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان را تشریح کرد

  • کد خبر: ۱۴۳۵۵۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۴
وزارت جهاد کشاورزی وضعیت ذخیره گوشت مرغ برای ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان را تشریح کرد
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برنامه‌های لازم جهت تولید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ و رفع نیاز مردم در روز‌های پایانی سال، آغاز سال جدید و ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین دماوندی‌نژاد درباره وضعیت عرضه و تقاضای گوشت مرغ در کشور و تنظیم بازار مرغ در ایام پیک مصرف روز‌های پایانی سال و آغاز سال جدید افزود: به طور قطع مباحث مربوط به گوشت مرغ و تخم مرغ در بازار به عنوان کالا‌های اساسی همواره مورد توجه و اهمیت مردم و دولتمردان قرار دارد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور سه میلیون تن است، گفت: پیش‌بینی تولید امسال این فرآورده گوشتی ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور است که تا پایان سال ۱۰۰ درصد آن محقق می‌شود.

وی اظهار داشت: تامین کامل بازار گوشت مرغ کشور تاکنون تحقق یافته و ۱۰۰ هزار تن نیز تا پایان سال صادرات خواهیم داشت.

صادرات ۸۰ هزار تن تخم مرغ

دماوندی‌نژاد تصریح کرد: ۱.۲ میلیون تن تولید تخم‌مرغ در سال جاری پیش‌بینی شده که علاوه بر تامین آن ۸۰ هزار تن دیگر صادرات خواهیم داشت.

این مقام مسوول یادآور شد: مداخلات موجب فراز و فرود شده، اما باید به این منطق که نظام عرضه و تقاضا است توجه شود حتی علاوه بر تامین کامل نیاز‌های داخلی طیور می‌توانیم به نیاز تا ۱۰ میلیون جمعیت پیرامونی کشور پاسخ دهیم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: حمایت از تولید موجب حفظ آرامش بازار می‌شود.

دماوندی‌نژاد همچنین با اشاره به گذشت حدود ۹ ماه از اجرای طرح بزرگ اصلاح ساختار اقتصادی به خصوص در بخش کشاورزی و بخش طیور کشور، گفت: در آغاز با توجه به عظمت این طرح نگرانی‌هایی وجود داشت اما با تلاش وزارت جهاد کشاورزی موضوع مدیریت شد و اکنون تولید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ، تخم‌مرغ و سایر فرآورده‌ها و محصولات کشاورزی شرایط مناسبی است.

وی ادامه داد: مقرر بود در اجرای این طرح ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در اختیار این بخش قرار گیرد که بخشی از آن دریافت شده و امیدواریم بخش باقی مانده نیز به موقع در اختیار بخش کشاورزی قرار گیرد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: البته در دریافت تسهیلات بانکی برای بهسازی و نوسازی مرغداری‌ها، گاوداری‌ها و اماکن تولیدی یک مقدار عقب‌ماندگی داریم که بر این اساس در سال آینده در برنامه هفتم توسعه برای ارتقای سطح تسهیلات عزم جدی داریم.

اصلاح بی‌سابقه ساختار اقتصادی در بخش دام و طیور

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، در همایش مدیران طیور کشور در تبریز با بیان این که اصلاح ساختار اقتصادی در بخش دام و طیور وسیع و در تاریخ کشور بی‌سابقه بوده است، گفت: عملکرد خوب آذربایجان شرقی در عرصه تولید در این حوزه باعث آرامش بازار استان شده است.

وی افزود: در روند اجرای این طرح، فراز و فرود‌های زیادی را شاهد بودیم، اما آنچه مهم هست این است که بخش ما با همه عمق استراتژیکی که این اقدام اقتصادی بر روی این بخش وارد کرده، اما همچنان به دلیل پویایی و زنده بودن بخش، اثرات این جراحی عمیق و سنگین رفته‌رفته به لطف خدا کمتر و کمتر می‌شود.

این مقام مسوول ادامه داد: انتظار می‌رود بخش طیور به ازای انتظاراتی ما از اجرای طرح‌ها بتواند در مدل جدید اقتصادی با رویکرد‌هایی که مبتنی بر اجرای این طرح است، تولید را همچنان با قدرت و با وسعت در پهنه جغرافیایی کشور عزیزمان به منصه ظهور برساند و نظام عرضه و تقاضا همچنان بتواند در این بخش از یک پایداری و پویایی برخوردار باشد.

دماوندی‌نژاد مداخلات در بازار را یکی از عوامل مهم در نوسان قیمت‌ها در بازار طیور دانست و اضافه کرد: نظام بازار، نظام عرضه و تقاضا است و امروز صنعت طیور در کشور به قدر کفایت وسعت گرفته و دانشمند و متخصص در این حوزه تربیت شده است که در دو حوزه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به این جایگاه رسیده که ضمن رفع نیاز جمعیت ۹۵ میلیونی کشور، اگر اختلالی در عملکرد آن ایجاد نکنیم می‌تواند نیاز ۱۰ میلیون جمعیت پیرامونی جغرافیایی کشور را نیز پاسخ دهد.

وی با بیان این که در بخش تخم‌مرغ یکی از بهترین سال‌ها در امور دام کشور را داشتیم که این نتیجه یک کار خوب هوشمندانه، رویکرد صحیح و تعریف استراتژی مشخص است، افزود: سال گذشته حدود ۲۴۰ هزار تن تخم‌مرغ وارد کشور شد؛ البته امسال با یک مدل خوب در کنار رفع نیاز داخلی، موفق به صادرات نیز شدیم؛ اما با مداخله بازیگران اختلالاتی در بازار تخم‌مرغ ایجاد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->