تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

ضارب شهید "قاسم فتح‌اللهی" به دنبال چه بود؟ | جزئیات جدید از صحنه شهادت یک پاسدار

  • کد خبر: ۱۴۳۵۶۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
ضارب شهید
هنگامی که شهید فتح‌اللهی در خانه خود بوده متوجه شده چراغ خانه برادرش که در آن زمان در خانه حضور نداشته روشن و فرد ناشناسی در آنجا در حال سرقت وسایل خانه برادرش است ...

به گزارش شهرآرانیوز،  با به شهادت رسیدن "شهید قاسم فتح‌اللهی" در بیمارستان بهارلو تهران، این خبر به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد.

با اعلام این خبر تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، ماموران کلانتری منطقه، متخصصان پزشکی قانونی و تیم بررسی صحنه جرم با دستور بازپرس کشیک قتل دادسرای ناحیه ۲۷ (امور جنایی) راهی بیمارستان مورد‌نظر شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در بیمارستان با پیکر شهید قاسم فتح‌اللهی مواجه شدند که از ناحیه پا هدف شلیک گلوله قرار گرفته بود؛ بررسی‌های ابتدایی نیز نشان می‌داد یک مرد دیگر که همسایه شهید بوده تیر خورده و به همراه وی به بیمارستان بهارلو منتقل شده است.

تحقیقات ابتدایی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی و بازپرس کشیک قتل حکایت از آن داشت، متوفی پاسدار سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ بوده که توسط فردی ناشناس در پارکینگ خانه‌اش واقع  در خیابان مختاری به شهادت رسیده است.

بدین ترتیب تیم جنایی به همراه بازپرس کشیک قتل، برای بررسی صحنه جرم راهی خانه ۴ طبقه در خیابان مختاری شدند و با تحقیقات میدانی پی بردند، شهید فتح‌اللهی در طبقه اول ساکن بوده و برادرش در طبقه دوم و یکی از اقوام نزدیکش در طبقه سوم و همچنین طبقه چهارم خانه خالی بوده است.

در ادامه برای تیم تحقیق مشخص شد، هنگامی که شهید فتح‌اللهی در خانه خود بوده متوجه شده چراغ خانه برادرش که در آن زمان در خانه حضور نداشته روشن و فرد ناشناسی در آنجا در حال سرقت وسایل خانه برادرش است.

بررسی‌های بیشتر نیز نشان داد، شهید فتح‌اللهی بلافاصله پای در خانه برادرش گذاشته و در آنجا با سارق رو‌به‌رو شده است که در ادامه این سارق برای فرار از بالکن خانه پایین پریده به پارکینگ رفته است که شهید فتح‌اللهی و یکی از همسایه‌ها که از صدای داد و بیداد از این حادثه خبر دار شده بود، برای زمینگیر کردن او، راهی پارکینگ شدند.

در ادامه تحقیقات مشخص شد، سارق که در گوشه پارکینگ گیر افتاده بود در یک لحظه کلت کمری خود را به بیرون کشیده و یک گلوله به پای شهید فتح‌اللهی و ۲ گلوله به همسایه شلیک و بلافاصله از مهلکه گریخته است.

تیم بررسی صحنه جرم، پس از دریافت این سرنخ مهم، تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی را کلید زدند و دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جنایت را برای شناسایی عامل شهادت شهید فتح‌اللهی، بازبینی کردند.

با دستور بازپرس بازپرس کشیک قتل، پیکر شهید فتح‌اللهی برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی برای دستگیر عامل جنایت ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->