۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

ولایتی: ایران هیچ تغییری را در مرز‌های کنونی نمی‌پذیرد| مقصر اصلی گسترش درگیری‌ها ناتو و آمریکاست

  • کد خبر: ۱۴۳۶۸۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
ولایتی: ایران هیچ تغییری را در مرز‌های کنونی نمی‌پذیرد| مقصر اصلی گسترش درگیری‌ها ناتو و آمریکاست
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه تغییری را در مرز‌های کنونی نمی‌پذیرد و بی‌تردید امنیت منطقه باید حفظ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با سرگئی بابورین سیاستمدار برجسته و معاون اسبق دومای روسیه دیدار و در خصوص مسائل منطقه‌ای و روابط دو جانبه به بحث و تبادل نظر پرداخت. در ابتدای این دیدار، ولایتی ضمن خوش آمدگوئی، روابط ایران و روسیه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: روابط ایران و روسیه در حال حاضر در بهترین سطح قرار دارد و در حال توسعه است.

وی با اشاره به وقوع جنگ اوکراین تاکید کرد: مقصر اصلی گسترش درگیری‌ها آمریکا و ناتو است و جهان امروز دیگر تک قطبی نیست و برای کشور‌های مستقل بسیار مهم است که مراقب نفوذ آن‌ها در منطقه باشند.

ولایتی در مورد منطقه قفقاز جنوبی افزود: همان گونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه تغییری را در مرز‌های کنونی نمی‌پذیرد و بی تردید امنیت منطقه باید حفظ شود.

بابورین هم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و با اشاره به این که ولایتی سیاستمداری  برجسته و شناخته شده در منطقه، ایران و روسیه است گفت: هدف از سفر به ایران شرکت در اجلاس بین‌المللی سالگرد سپهبد قاسم سلیمانی است که به راستی شخصیتی بسیار مهم و تاثیرگذار بود و در روسیه و ایران به عنوان یک قهرمان شناخته می‌شود و برای همه جهان روشن است که آمریکا این اقدام تروریستی را انجام داده و بار‌ها آمریکایی‌ها و از جمله ترامپ به این موضوع اعتراف کردند.

این سیاستمدار برجسته روسیه در ادامه بی‌اثر بودن تحریم‌های ظالمانه آمریکا را مورد تاکید قرار دارد و با اشاره به روابط عمیق، نزدیک، راهبردی و در حال توسعه ایران و روسیه گفت: روسیه در موضوع بی اثر کردن تحریم‌ها می‌تواند از تجربیات ایران استفاده نماید و همچنین همکاری‌های ایران، روسیه و سوریه مبنای ارزشمندی برای جهان چند قطبی است؛  روابط ایران و روسیه دوستانه و نزدیک است و ایده‌های شما در راستای ایجاد یک تمدن اسلامی جدید بسیار مهم است که توانستید این اصول اخلاقی و مذهبی را در سیستم سیاسی مورد توجه قرار دهید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->