احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

قاضی زاده هاشمی: «شهرک رضویه» پشت صحنه اصلی حاشیه شهر مشهد است

  • کد خبر: ۱۴۳۷۶۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵
قاضی زاده هاشمی: «شهرک رضویه» پشت صحنه اصلی حاشیه شهر مشهد است
نماینده مردم شهرستان‌های فریمان، بخش رضویه و سرخس گفت: باید توجه داشت حاشیه شهر مشهد گاهی به همین موضوع شهید رجایی، باهنر و طبرسی محدود می‌شود در حالی که رضویه پشت صحنه اصلی حاشیه شهر مشهد است و اگر از این منطقه حمایت صحیحی نشود، آثار آسیب‌های آن در بطن مشهد نمود بیشتری خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان قاضی‌زاده هاشمی امروز، ۱۵ دی ماه، در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری و خط انتقال فاضلاب شهر رضویه در بخش رضویه از توابع شهرستان مشهد اظهار کرد: پروژه امروز از خواسته‌های قدیمی مردم شهر رضویه بوده که به درازا کشیده شده بود. در مصوبات سفر رئیس‌جمهور این موضوع مورد نظر قرار گرفت و در جلسات مسئولان استان نیز مورد تاکید قرار گرفت. در این پروژه وزارت نفت به کمک‌مان آمد.

وی اضافه کرد: البته پروژه‌های زیادی در دست اجراست که در قالب پیوست اجتماعی و مصوبات سفر رئیس‌جمهور نیاز به همکاری وزارت نفت دارد. از همین رو تقاضا می‌شود سریع‌تر این پروژه‌ها اجرایی شود.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به آن دسته از پروژه‌های حاشیه شهر مشهد که بخشی از تامین اعتبار آن بر عهده وزارت نفت است، گفت: یکی از این پروژه‌ها احداث ۳۰ کیلومتری جاده مشهد به سرخس و دیگری همین پروژه فاضلاب رضویه است. در حال حاضر اعتبار این پروژه‌ها نقدا در حساب دستگاه‌هاست. در کنار این ۲ پروژه، سد شوریجه نیز پروژه دیگری است که قریب ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار آن در حساب شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی است.

علت توقف توسعه ۱۴ کیلومتر جاده شهرک رضویه تا قازقان

نماینده مردم شهرستان‌های فریمان، بخش رضویه و سرخس با ابراز گلایه از شهردار مشهد بابت عدم احداث ۱۴ کیلومتر دوم شهرک رضویه تا قازقان عنوان کرد: جاده میامی سالانه پذیرای ۲ میلیون زائر برای امام‌زاده یحیی ابن زید (ع) است، اما تخلیه پسماند در این منطقه زائران را آزار می‌دهد.

وی افزود: باید توجه داشت منطقه رضویه تامین‌کننده اصلی مصالح شهر مشهد نیز هست. همچنین کشتارگاه مشهد در این منطقه قرار دارد. با توجه به این وضعیت شهرداری مشهد تعهدی به ما داد مبنی بر اینکه این جاده تا ایستگاه پسماند ۱۴ کیلومتر تعریض شود که این موضوع در دوره قبل مدیریت شهری مشهد انجام شد، اما در مورد ۱۴ کیلومتر دوم تاکنون اقدامی نشده است. ترکیب زباله و فاضلاب در این منطقه زیبنده آن نیست. قرار نیست که شهرداری از مردم مشهد کسب درآمد کند، ولی برای آنان کاری نکند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به مسائل اجتماعی منطقه رضویه نیز بیان کرد: مردم این منطقه مردمی ولایتمدار هستند و در طول این سه ماه اخیر در کل حوزه انتخابیه رضویه، سرخس، احمدآباد و فریمان یک مساله هم مشاهده نشده است. این موضوع نشان می‌دهد مردم علی‌رغم همه مشکلات دل در گرو انقلاب دارند.

نماینده مردم شهرستان‌های فریمان، بخش رضویه و سرخس با تاکید بر اینکه قدرشناسی از مردم وظیفه مسئولان است، خطارنشان کرد: مسائل اجتماعی موضوعی است که به اعتبارات حاشیه‌نشینی باز می‌گردد. وزارت کشور نیز در ماجرای تلفیق بودجه سال پیش تمام این اعتبارات را یک‌دست در اختیار حوزه اجتماعی قرار داد. از همین رو باید بخشی از این اعتبارات به حاشیه شهر مشهد منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->