اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

جاری شدن سیل در شرق ریاض + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۴۰۴۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹
جاری شدن سیل در شرق ریاض + فیلم
جاری شدن سیل و نبود کانال‌های آب در یکی از شهرک‌های شرق ریاض باعث انتقاد شدید ساکنان محلی از دولت و ولیعهد سعودی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویری خبر دادند که پس از ریزش شدید باران در عربستان سعودی یکی از مناطق شرقی پایتخت این کشور زیر آب رفته است.

روزنامه الکترونیکی «سبق» در گزارش خود به بالا‌آمدن آب در شرق ریاض اشاره کرد که ساکنان منطقه «بوابه الشرق» نیز پیش‌تر گزارش داده بودند که این شهرک از کانال‌های آب برخوردار نیست.

ساکنان محلی با اشاره به اینکه این اولین بار نبوده که خانه‌ها در این شهرک به زیر آب می‌روند، خواستار نظارت بر پروژه‌های جدید در این کشور شدند.

تصاویر منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد آب تا جایی در این منطقه بالا آمده که ساکنان به کمک قایق‌ها در حال تردد هستند.

غانم الدوسری، فعال سعودی، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با انتقاد از عملکرد دولت سعودی و با لحنی‌ کنایه‌آمیز خطاب به ولیعهد سعودی نوشت: «از شاهزاده بن‌سلمان به‌خاطر تکمیل پروژه مسکونی بوابه الشرق در ریاض تشکر می‌کنم و از عالی‌جناب می‌خواهم که لطف کنند و چند قایق برای نجات ساکنان این شهر اختصاص دهند و این قایق‌ها به‌ویژه [باتوجه‌به] باران‌های الان ریاض، فقط برای نیروهای امدادی نباشد. من همچنین از اعلی‌حضرت خواهش می‌کنم که از آن ۵۰‌میلیارد درخت تعدادی به ساکنان [بوابه الشرق] بدهند!»

‌غانم الدوسری به اظهارات پیشین محمد‌بن‌سلمان درباره طرح این کشور برای کاشت ۵۰‌میلیارد درخت در سراسر عربستان اشاره دارد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که رسانه‌های سعودی در هفته‌های گذشته اخبار مشابهی درباره بالا‌آمدن آب و جاری‌شدن سیل در بخش‌هایی از مدینه منوره و مکه مکرمه منتشر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->