افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در برابر سرمای زمستان

  • کد خبر: ۱۴۴۲۹۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۴
  • ۱
شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در برابر سرمای زمستان
سید عبدالله ارجائی گفت: براساس پیش‌بینی‌ها چند روز فوق‌سرد را در پیش خواهیم داشت و دما به‌صورتی کم‌سابقه‌ در مشهد کم می‌شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس، در مانور ‌خدمت معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد که صبح امروز ۱۹ دی‌ماه در‌ بولوار فرودگاه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: یکی‌ از برنامه‌هایی که طبق روال هر سال انجام‌ می‌شود، عملیات زمستانی است. امسال مانور ما با یک عملیات پرحجم همراه خواهد بود. همه همکاران باید در بهترین سطح آمادگی قرار داشته باشند. از دستگاه‌های همکار هم‌ خواهشمندیم در بهترین سطح قرار داشته باشند.

وی با بیان اینکه هوا قرار است سرد شود و دستگاه‌های خدماتی در خدمت مردم خواهند بود، افزود: در همین حال هوای زائران را داشته باشید تا زائری بیرون نماند. هوای کارتن‌خواب‌ها را هم داشته باشید. از مساجد و حسینیه‌ها هم درخواست می‌کنیم درِ مساجد را روی این افراد باز کنند.

شهردار مشهد ضمن توصیه‌هایی به شهروندان خاطرنشان کرد: هوای پرنده‌ها و حیوانات را هم داشته باشیم و در مصرف گاز صرفه‌جویی کنیم. شهروندان از پارک خودرو زیر درختان خودداری و از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

همچنین علی نجفی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، در این مانور با بیان اینکه عملیات زمستانی هر سال انجام می‌شد و امسال هم با حمایت شهرداری و شورای شهر اعتبارات لازم تخصیص یافته است، اظهار کرد: مجموعه ماشین‌آلات  برف روب و جمع‌آوری آب‌های سطحی ۳۴۰ دستگاه است و تعداد ۲۵۵ دستگاه برف روب محلول و نمک پاش و ۷۱ دستگاه از بخش خصوصی تأمین شده است .

به گفته وی، ۸۲۰۰ تن نمک برای یخ زدایی آماده است و ۷۵۴ باکس شن و نمک در شهر مستقر شده است. شهروندان نیز در روزهای برفی انتظار رانندگی در شرایط عادی را نداشته باشند و زنجیر چرخ و لاستیک یخ‌شکن همراه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
0
0
کلی خندیدیم آفتابه لگن هفت دست شام نهار هیچی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->