سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

عملیات نجات کشف‌رود ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۴۴۳۵۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
عملیات نجات کشف‌رود ادامه دارد
سامان‌دهی کشف‌رود عمری نزدیک به دو دهه دارد و برنامه جدی برای سروسامان دادن به وضعیت این رود تاریخی از حوالی سال ۱۳۸۸ آغاز شد، با این همه تصرف‌های غیرقانونی و همچنین اشغال حریم و بستر رودخانه کشف‌رود به قدری گسترده بود که شهرداری و آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی و دادگستری ترجیح دادند گام نخست این سامان‌دهی که نام نجات کشف‌رود را روی آن گذاشته بودند، معطوف به رفع تصرف از بستر این رود شود؛ روندی که از آغاز طرح تا حدود سال ۱۳۹۵ سرعت خوبی داشت.

محمد کاملان | شهرآرانیوز، براساس آمار و ارقامی که شرکت آب منطقه‌ای در سال ۱۳۹۸ منتشر کرد، در این نزدیک به یک دهه، حدود ۱۵۰۰ هکتار از بستر این رود از تصرفات غیرقانونی آزاد شده است. اما درحالی‌که این روز‌ها از قفل شدن دوباره روند سامان‌دهی کشف‌رود و کندی اقدامات آن انتقاد می‌شود و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خواستار ارائه گزارش اقدامات و تخلفات در این حوزه شده است، گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت‌المال در عملیاتی، ۴ هزار مترمربع از بستر این رود را آزاد کرد.

مسئول گشت‌های مشترک شورای حفظ حقوق بیت المال در گفتگو با شهرآرا، با اشاره به وظایف این شورا در قبال سامان‌دهی کشف‌رود گفت: رفع تصرف و آزادسازی حریم و بستر کشف‌رود، وظیفه‌ای است که براساس تصمیم‌ها برعهده شورای حفظ حقوق بیت‌المال گذاشته شده است و تا امروز بخش زیادی از بستر این رود را که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود، گشت‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال شناسایی و آزاد کرده‌اند.

۴ هزارمتر از بستر رود آزاد شد

امیر رمضانی در ادامه درباره آخرین عملیات رفع تصرف و آزادسازی بستر کشف‌رود بیان کرد: در آخرین عملیات و در بخش دیگری از اقدامات پایش، پیشگیری و عملیاتی اکیپ گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت‌ا‌لمال در امور اراضی و منابع طبیعی استان خراسان‌رضوی، ۴ هزارمترمربع از حریم و بستر مسیل فرعی کشف‌رود که در حریم شمال‌شرقی مشهد قرار گرفته است، با دستور قضایی و همکاری آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی و ستاد نظارت بر سامان‌دهی خاک و پسماند شهرداری مشهد آزاد شد.

برخورد با متخلفان ادامه دارد

وی ادامه داد: این اراضی از مدتی پیش به‌صورت کاملا غیرقانونی به تصرف زمین‌خواران درآمده بود که براساس تبصره ۲ ماده ۴ قانون توزیع عادلانه آب، این تصرف رفع شد و همه این زمین‌ها به وضعیت سابق خود بازگشت. البته عملیات رفع تصرفات غیرقانونی در بستر کشف‌رود همچنان ادامه خواهد داشت و با متخلفان برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->