خدمت‌گزاری شهرداری سبزوار در کوچه‌پس‌کوچه‌های حرم امام علی(ع) برای دومین سال متوالی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: کیفیت خدمات در نجف اشرف را هر سال ارتقا دادیم درباره کوچه ا‌مام خمینی (ره) ۵ در مشهد | کوچه گلاب و فرنی آغاز خدمت‌رسانی فیروزه‌ای پوشان مشهدی در نجف اشرف + فیلم شهرداری مشهد در انتظار پای کار آمدن سایر دستگاه‌ها برای «بازچرخانی آب» الگوی اربعین نسخه‌ای برای مشهد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» قرار دارد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) گام تازه مشهد برای خدمت به زائران امام‌رضا(ع)، بهره‌برداری موقت از بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائر در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم پاکیزگی نجف، ثمره تلاش شبانه‌روزی نیروهای مشهدی است + فیلم آماده‌سازی خیابان‌ها و معابر منتهی به حرم امیرالمومنین(ع) در نجف توسط شهرداری مشهد + فیلم خدمت رسانی پاکبانان مشهدی به زائران در نجف اشرف در سه شیفت کاری کشف ۱۷۵ کیلوگرم حشیش و شیشه توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مطرح کرد: مشهد آماده میزبانی از موج زائران اربعین و دهه پایانی صفر آخرین وضعیت ذخایر سد‌های مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) پلمب بیش از ۱۵۵۰ واحد صنفی متخلف در مشهد در راستای اجرای ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها سرفاصله فاز یک خط ۳ قطارشهری مشهد کوتاه‌تر می‌شود فضاآرایی فرهنگی و مقاومتی کاروان «خدّام‌الحسین علیه‌السلام» شهرداری مشهد در نجف و مسیرهای منتهی به حرم آمار ثبت‌نام کنندگان اربعین از ۲میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذشت (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر | مردم نگران مشاهده دود نباشند (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
سرخط خبرها

ارتفاع برف در مشهد به ۱۲ سانتی‌متر رسید

  • کد خبر: ۱۴۴۴۲
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴
ارتفاع برف در مشهد به ۱۲ سانتی‌متر رسید
ارتفاع برف در شهرستان فریمان استان خراسان رضوی که از عصر روز گذشته تاکنون در حال باریدن است به ۷۵ سانتی‌متر رسیده است و میزان بارش باران طی این مدت در این شهرستان ۴۱ میلی‌متر گزارش شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی روز یکشنبه با بیان مطلب این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: بارش برف و باران که از روز گذشته در استان خراسان رضوی شدت گرفته است و همچنان جریان دارد تمامی نواحی این استان را فرا گرفته است.
غلامرضا ضیاء شهابی افزود: پس از فریمان بیشترین میزان بارش در شهرستان تربت‌جام با ۳۵ میلی‌متر و شهرستان‌های سرخس، تربت حیدریه و گناباد با ۲۸ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است.
وی ادامه داد: بیشترین ارتفاع برف در استان خراسان رضوی بعد از فریمان در شهرستان‌های تربت حیدریه با ۲۹ سانتی‌متر و قوچان با ۱۷ سانتی‌متر گزارش شده است.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی میزان ارتفاع برف در مشهد را ۱۲ سانتی‌متر و میزان باران رخ داده در این شهرستان از شب گذشته تاکنون را ۱۹ میلی‌متر عنوان کرد.
ضیاء شهابی افزود: امروز بارش‌های برف و باران در خراسان رضوی به صورت شدید ادامه دارد، اما از فردا تا پایان هفته جاری به صورت پراکنده و متناوب در مناطق مختلف شامل نیمه شمالی، شرقی و جنوبی استان ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر دمای هوا در خراسان رضوی ادامه داد: بیشینه دمای امروز مشهد صفر درجه سلسیوس پیش‌بینی شده است که در طول روز‌های آینده تغییرات جزئی دارد و هوای سرد تا پایان هفته در این استان ماندگار است.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی کمینه دمای هوای دیشب مشهد را دو درجه زیر صفر اعلام کرد و گفت:طی شب‌های آینده این دما به پنج تا ۶ درجه زیر صفر می‌رسد.
ضیاء شهابی افزود: قوچان با کمینه دمای هوای چهار درجه زیر صفر و سبزوار با بیشینه دمای هوای هفت درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته تاکنون بوده‌اند.
منبع: ایرنا
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->