درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

آماده‌باش تاکسی‌های خطی مشهد در پی بارش برف

  • کد خبر: ۱۴۴۷۲۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
آماده‌باش تاکسی‌های خطی مشهد در پی بارش برف
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی مشهد از آماده‌باش تاکسی‌های خطی در مشهد در پی بارش برف خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز احمد محبی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه در شرایط کنونی به خطوط اطراف حرم و فرودگاه اعلام آماده‌باش شده، اظهار کرد: در صورتی که راننده‌ای سر شیفت خود حاضر نشود، جریمه خواهد شد. در حال حاضر اکثر خطوط شیفت‌بندی شده و بیش از ۲۰۰۰ خودرو در این خطوط مستقر است.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی مشهد تصریح کرد: برای ترغیب رانندگان به حضور سر شیفت یکسری اقدامات انگیزشی در نظر گرفته شده که برای آنان امتیاز مثبت دارد و موجب افزایش اشتیاق‌شان برای حضور در سطح شهر می‌شود. این امتیازات در کاهش و یا حذف جریمه‌های رانندگان موثر است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این روز‌ها نرخ تاکسی‌ها افزایش پیدا خواهد کرد، گفت: طبق مصوبه شورای شهر در شرایط برفی و یخبندان در مناطقی که هوشمندسازی شده، رانندگان مجاز به افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه هستند. البته این موضوع در سراسر شهر امکان‌پذیر نیست. بعد از اتمام این شرایط، وضعیت کرایه‌ها به حالت قبلی بازمی‌گردد.

محبی تصریح کرد: به رانندگان برای تردد در سایر مناطق شهر نیز تاکید شده که کرایه را افزایش ندهند؛ در غیر این صورت با آنان برخورد خواهد شد.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی مشهد درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای خودرو‌های تحت پوشش این سازمان در صورت تصادف نیز عنوان کرد: برخی از رانندگان مبلغی تحت عنوان آبونمان به سازمان می‌پردازند؛ این مبلغ برای زمانی است که اگر کسی تصادف کرد، طی مدتی که خودرو برای تعمیر در تعمیرگاه است، نیازی به پرداخت آبونمان ندارد و سازمان آن را پرداخت می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین اگر مدل یک خودرو پیشتر از سال ۹۵ باشد، تا سقف ۴۰ میلیون تومان به راننده وام پرداخت خواهد شد که سود آن با چهار درصد محاسبه می‌شود. در حقیقت میزان سود بازپرداخت این وام ۱۸ درصد است که ۱۴ درصد آن را سازمان و تنها چهار درصدش را راننده پرداخت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->