پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضوبیمار مرگ مغزی در مشهد به دو بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد
سرخط خبرها

جاده چالوس مسدود خواهد شد؟ (۲۵ دی ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۵۵۴۰
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۹
جاده چالوس مسدود خواهد شد؟ (۲۵ دی ۱۴۰۱)
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: چون در سال‌های قبل شاهد ریزش بهمن در محور چالوس بودیم؛ در صورتی که شدت بارش زیاد شود توصیه کردیم چنین مسیرهایی را مسدود کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدکمال هادیانفر با حضور در مرکز مانیتورینگ فراجا با اشاره به طرح زمستانه پلیس گفت: پیش‌بینی کرده بودیم که شرایط جوی ناپایداری داشته باشیم؛ بیش از ۷۶ هزار نفر از همکاران من در کنار اعضای سازمان راهداری، اورژانس و هلال احمر در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه‌های کشور مستقر هستند تا به مردم خدمت رسانی کنند.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی ۱۸ استان همراه با برف و باران هستند؛ گفت: در چند استان نظیر استان زنجان برخی از محورها به جهت برف و کولاک شدید یا در سیستان و بلوچستان یا در خراسان جنوبی مسدودی وجود دارد و در برخی محورها نظیر محور چالوس و دامنه‌های البرز و ارتفاعات برف شدیدی داریم و با کولاک شدید مواجه هستیم؛ چون در سال‌های قبل شاهد ریزش بهمن در محور چالوس بودیم؛ در صورتی که شدت بارش زیاد شود توصیه کردیم چنین مسیرهایی را مسدود کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: همچنین در محور همدان ساوه با شرایط نامساعد جوی مواجهیم که امیدوارم رانندگان در آن مسیر بیشتر ملاحظه کنند.

وی با بیان اینکه علاوه بر معابر بین شهری در سطح شهرها هم ملاحظاتی را خواهیم داشت، گفت: خیابان‌های مناطق شمالی شهر تهران با بارش سنگین برف مواجه شده است؛ تهران حالت کوهستانی دارد و اگرچه شهرداری‌ها در کلان شهرها این مسائل را برطرف می‌کنند اما سطح معابر لغزنده است. توصیه اکید ما پرهیز از سفرهای غیر ضروری است؛ این روزها حقیقتاً زمان سفر نیست. مخصوصاً هرچه به غروب آفتاب نزدیکتر می‌شویم و به شب میرسیم سطح جاده‌ها و یخ زدگی معابر بیشتر خواهد شد و لذا این موضوع را تاکید کردیم که مسیرها را با اطلاع رسانی مسدود کنند و اجازه تردد را به خصوص در محورهای کوهستانی که حادثه خیز است، ندهند.

هادیانفر با بیان این توصیه که اگر سفر ضروری برایتان پیش آمد از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنید؛ اظهار کرد: با همه این توصیه‌ها، اگر اصرار به استفاده از خودروی شخصی دارید حتماً باید خودروی ایمن و با سوخت کافی باشد؛ برف پاک کن‌ها سالم باشند؛ زنجیر چرخ تکلیف قانونی بوده و رانندگان ملزم به استفاده از آن هستند. در معابری که شاهد انسداد مسیر هستیم، علت اصلی استفاده نکردن رانندگان از زنجیر چرخ است.

وی با بیان اینکه هنوز نسبت به سال ۱۲ درصد افزایش سفر داریم؛ گفت: اصرار ما این است که مردم رعایت کنند و سفرهای غیر ضروری انجام ندهند. هموطنان می‌توانند با سامانه راهور ۱۲۰ و سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری که به صورت شبانه روز پاسخگو هستند؛ از وضع جاده‌ها مطلع شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->