تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون
سرخط خبرها

فرماندار کوهسرخ: به‌لطف خدا و با مشارکت مردم، هیچ‌گونه مشکل خاصی در روز‌های اخیر نداشتیم

  • کد خبر: ۱۴۵۶۷۹
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
فرماندار کوهسرخ: به‌لطف خدا و با مشارکت مردم، هیچ‌گونه مشکل خاصی در روز‌های اخیر نداشتیم
فرماندار کوهسرخ گفت: با استفاده از ظرفیت‌های موجود در منطقه و با همراهی مردم، همه آسیب‌ها و مشکلات احتمالی را مدیریت کردیم.

مرتضی شرف‌الدین شیرازی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به کاهش شدید دما در استان گفت: از روز یکشنبه هفته گذشته باتوجه‌به موقعیت مکانی منطقه شاهد کاهش شدید دمای هوا بودیم که با مشارکت مردم و همراهی همه ارگان‌های مربوط‌، مشکلات و کاستی‌ها به حداقل رسید.

فرماندار کوهسرخ در ادامه تصریح کرد: در اولین گام برای عایق‌بندی مخازن آبی اقدام شد که این امر با کمک آبفای منطقه و نیز مشارکت مردمی صورت پذیرفت، به‌طوری‌که در روز‌های گذشته مشکل خاصی درخصوص آب‌رسانی نبود و مناطق تحت پوشش اداره آب و فاضلاب، به‌صورت ۲۴ساعته از خدمات موجود استفاده کردند.

وی در ادامه با اشاره به همراهی ارگان‌ها و اداره‌جات تابعه افزود: در این مدت و براساس دستورالعمل‌های استانداری، مدارس تعطیل و اداره‌جات به‌صورت دورکاری فعال بودند که همین امر کمک بسیار زیادی به مدیریت توزیع گاز در منطقه کرد. الحمدلله با کمک خدا و در کنار مدیریت جهادی مردم در این مدت هیچ‌گونه قطعی گاز در این منطقه نداشتیم. فقط برای مدت کوتاهی در برخی مناطق شاهد افت نسبی فشار گاز بودیم که این اتفاق هم مشکلی در جریان روزمره زندگی مردم ایجاد نکرد.

شرف‌الدین شیرازی به خدمات انجام‌شده در زمینه پاک‌سازی راه‌های مواصلاتی این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: از همان لحظات اولیه با اقدامات بموقع و مناسبی که صورت گرفت، با کمک راهداری همه راه‌های مواصلاتی شهرستان پاک‌سازی شد و با توجه به برف‌خیزبودن منطقه، هیچ‌گونه انسدادی در راه‌ها نداشتیم. البته نکته حائز اهمیت این است که در این مدت فقط یک تصادف در جاده‌های شهرستان گزارش شد که آن‌هم به‌صورت سطحی بود.

وی در پایان با اشاره به همراهی مردم در اتفاقات اخیر گفت: از روز اول فعالیتمان در فرمانداری، براساس منویات مقام معظم رهبری، سعی کردیم مردم را پای کار بیاوریم و این اتفاق هم به بهترین شکل ممکن در منطقه رقم خورد. قاطعانه اعلام می‌کنم اگر همراهی و همکاری مردم نبود، شرایط رقم‌خوردن این اتفاقات فراهم نمی‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->