دوبلور‌های پیشکسوت تجلیل می‌شوند تربت جام؛ سرزمین عرفان و آواز | نگاهی به مسیر هنری امید رحمانی، خواننده و نوازنده مقامی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ناصر شکرایی‌راد آهنگساز درگذشت + بیوگرافی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) بسیاری از سکانس‌های فیلم هفت بهارنارنج به زندگی واقعی علی نصیریان نزدیک است بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد جبلی: صداوسیما آماده تولید «پایتخت ۸» است آغاز ثبت‌نام دریافت بن خرید کتاب از نمایشگاه کتاب تهران، برای سازمان‌ها و نهاد‌ها اکران فیلم «باد در کشتزار‌های نیشکر» در سینماهای هنر و تجربه آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نعیمه نظام‌دوست با فیلم «هرچی تو بگی» در راه سینما + پوستر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی تئاتر آیینه رنج می‌شود | روایتی از واقعیت در نمایش زهرماری که این روز‌ها روی صحنه تماشاخانه مایان مشهد است کیانو ریوز و ساندرا بولاک در یک فیلم مهیج هم‌بازی می‌شوند اکران آنلاین «سه جلد» با بازی باران کوثری گزارشی از نمایشگاه آثار استادان پیشکسوت هنرهای تجسمی در نگارخانه میرک مشهد آغاز داوری مرحله نخست جوایز ایسفا نقش آفرینی زوج مشهور اسپانیایی در فیلم پناهگاه خاطره نگاری یک قرار دوستانه | درباره کتاب «قرار با خورشید: روایت هایی از مواجهه با امام رضا(ع)»
سرخط خبرها

آغاز رقابت ۲۱ شرکت‌کننده ایرانی و خارجی در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

  • کد خبر: ۱۴۵۹۳۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
آغاز رقابت ۲۱ شرکت‌کننده ایرانی و خارجی در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
رقابتِ ۲۱ شرکت‌کننده ایرانی و خارجی در بخش بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره قصه‌گویی، از امروز سه‌شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۱، آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شش قصه‌گوی خارجی از کشور‌های لبنان، مالزی، هند، کلمبیا و ترکیه، با ۱۵ قصه‌گوی ایرانی در بخش بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی رقابت می‌کنند.

سحر شحادی از لبنان، نور اظهر اسحاق از مالزی، دیویا سرکار و سیما موکرجی از هند، مائوریتسیو پاتینو از کلمبیا و افه الماس از کشور ترکیه به شکل آفلاین و محسن کریمی، مرضیه پولادی، سوسن حیاتی، مصطفی جعفری‌خوزانی، زینب موسوی، فاطمه غفاری‌سروستانی، لیلا خلیفه‌سقا، شبنم سیدی، شادی پاکزاد، محمود خرقانی، مهری خسرویان، محسن وظیفه، محمدجواد علیمردانی، هادی رفیعی و فاطمه بحرانی از ایران در این بخش قصه‌گویی می‌کنند.

سحر شحادی، مجری تلویزیون لبنان و قصه‌گو پیش از این در جشنواره قصه‌گویی ایران به عنوان داور حضور داشته و قصه‌گویی هم کرده است. او در این دوره از جشنواره با قصه «خنده‌های پنهان از جوراب‌ها» شرکت کرده است.

نور اظهر اسحاق از کشور مالزی، قصه‌گویی است که سال ۲۰۱۸ با قصه «کوروس بزِ» در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون حضور داشته است. او که کارمند بخش آموزش موزه پتروناس است، با قصه «چگونه مورچه‌خوار‌ها پولک‌دار شدند» در جشنواره امسال حضور دارد.

دیویا سرکار از هند نیز قصه‌گویی است که برای نخستین بار در جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری حضور یافته است و قصه «آهنگی برای فروش» را اجرا می‌کند. سیما موکرجی، دیگر شرکت‌کننده هندی است که با قصه «افسانه رنگین کمان» برای نخستین‌بار در جشنواره حضور دارد.

مائوریتسیو پاتینو از کشور کلمبیا نیز پیش از این در جشنواره قصه‌گویی ایران حضور داشته و حالا با قصه «شاهزاده خردمند» در بیست‌وچهارمین دوره شرکت کرده است.

افه الماس از ترکیه، ششمین قصه‌گوی خارجی است که با قصه «تولد تالیسین» برای نخستین بار در جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری حضور یافته است.

بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی «قصه‌گوییِ» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، از ۲۵ دی در شهر یزد آغاز شده است و تا بیست‌ونهم همین ماه ادامه خواهد یافت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->