شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

از زنگ شاهنامه در مدارس تا کشتی پهلوانی در جلوخان

  • کد خبر: ۱۴۶۳
  • ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۳
از زنگ شاهنامه در مدارس تا کشتی پهلوانی در جلوخان
مسعود ریاضی برنامه‌های شهرداری به مناسبت سالروز فرمان رهبری درباره توس را تشریح کرد

۱۹ تیرماه ۲۳ سال پیش، رهبر معظم انقلاب در بازدیدی از منطقه تاریخی توس به دلیل وضعیت نامناسبی که این منطقه داشت، فرمانی برای بهبود وضعیت آن صادر کردند. با این حال تا آغاز به کار پنجمین دوره مدیریت‌شهری مشهد این موضوع به محاق رفته بود و در عمل اهتمام ویژه‌ای به دستور صریح اللحن مقام معظم رهبری برای بهبود وضعیت آرامگاه حکیم توس صورت نگرفته بود. در همین راستا اعضای پنجمین دوره پارلمان شهری در کنار مدیران مربوط برای نخستین بار و به صورت جدی پای کار آمدند و کاری کارستان را در پاسداشت فردوسی بزرگ رقم زدند. کاری که با بازپیرایی جلوخان آرامگاه او انجام شده و شاید با ثبت جهانی منطقه تاریخی توس به فرجامی نیکو رهنمون شود.
حالا رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد در گفت‌وگو شهرآرا از برگزاری برنامه‌های مختلف مدیریت‌شهری به مناسبت سالروز فرمان رهبری درباره توس در ۱۹ تیرماه سال جاری خبر داده است. به گفته سیدمسعود ریاضی اعضای پارلمان شهری از ابتدای ورود به شورای شهر، همیشه تلاش کرده‌اند تا فردوسی بیشتر به مردم شناسانده شود. بر همین اساس قرار است طی تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری و آموزش‌وپرورش، ۲ ساعت در هفته به عنوان زنگ فردوسی اختصاص یابد.
او با اشاره به رونمایی از این تفاهم‌نامه در ۱۹ تیرماه امسال اضافه کرد: بر این اساس، ۲ ساعت در هفته در پایه چهارم ابتدایی و پیش‌دبستانی در همه مدارس مشهد به زنگ فردوسی تعلق می‌گیرد که باعث می‌شود نسل آینده با این شاعر برجسته بیشتر آشنا شوند. آن‌طور که ریاضی در این‌باره بیان کرده، قرار است شاهنامه به صورت ویژه در پایه چهارم آموزش داده شود و دانش‌آموزان این مقاطع با شخصیت‌های این شاهکار ادبی و مضمون‌های آن آشنا شوند. همچنین قرار است رمز و رازهای شاهنامه به صورت مقدماتی و در حدی که سن و سال کودکان اجازه می‌دهد، به آن‌ها گفته شود.رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد افزود: این اتفاق باعث می‌شود تا به معلومات عمومی دانش‌آموزان درباره فرهنگ کشورمان در آینده، امیدوار شویم. وی با بیان اینکه در تمام نقاط دنیا تلاش می‌کنند فرزندانشان با مفاخرشان آشنا شوند، اضافه کرد: باید یک ایرانی، فردوسی را در کنار دیگر بزرگان وطن، فرهنگ و مذهبش بشناسد.
او همچنین از برگزاری مسابقه کشتی پهلوانی در جلوخان آرامگاه فردوسی به مناسبت همین روز خبر داد و گفت: این اتفاق برای اولین‌بار در فضایی روباز و در کلاس یک وزن برگزار می‌شود.
به گفته ریاضی تاکنون کشورهایی مانند روسیه، تاجیکستان و قرقیزستان به فدراسیون پهلوانی اعلام آمادگی کرده‌اند و بر این اساس قرار است روز جمعه ۲۱ تیرماه، ۲۰ تا ۳۰ کشتی‌گیر برجسته جهان در محل جلوخان به رقابت بپردازند.
او همچنین از برگزاری پویش مردمی برای ثبت جهانی توس در صبح روز جمعه ۲۱ تیرماه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->