ارائه خدمات درمانی ۲۴ساعته و رایگان هلال‌احمر در ۶۰ هتل مکه مکرمه قطعی برق و هرج‌ومرج در خیابان‌ها | چه کسی مسئول مدیریت و ایمنی تقاطع‌هاست؟ ۲۵ اردیبهشت، روز ملی مرتع و مرتع‌داری شد وزیر کار: احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ صادر می‌شود جدایی بحرین؛ استقلال یا واگذاری؟ ۲ کارگاه تولید فراورده‌های دارویی گیاهی غیرمجاز در مشهد شناسایی و پلمب شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) چرا نان‌خامه‌ای دشمن درجه‌یک سلامتی است؟ حمایت ویژه بیمه سلامت از ۲۵۰ بیماری خاص | اعتبار بیش از ۱۲ همتی برای درمان بیماران پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | توده گردوخاک عربی در راه ایران افزایش گردش ویروس کرونا در کشور | در اماکن عمومی ماسک بزنید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) «عناب» محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب دارو‌های تقلبی و ادعا‌های دروغین درمان با دارو‌های گیاهی طرح چهاربانده کردن جاده مشهد-سرخس به کجا رسید؟ گازگرفتگی ۱۳ زن در سالن آرایشی! قانون حمایت از جوانی جمعیت سد راه کاهش نرخ باروری شد رمزگشایی از معمای مرگ دختر دانشجو، بعد از آشنایی در سایت همسریابی طوفان شدید کرمان باعث آسیب به تأسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور عامل حادثه جشن نجف‌آباد سابقه مصرف الکل و شیشه دارد کشف نیم کیلوگرم ماده مخدر شیشه از تبعه بیگانه در مرز مهران دختر ۱۸ ساله قربانی جنایت سیاه شد راز فروش نوزاد در بیمارستان لو رفت عامل سرقت از نیسان آبی اعتراف کرد؛ دستبرد به ۱۰ خودرو با شکستن شیشه حکم پرونده عاملان قتل مدیر موقوفه عادل‌شاهی صادر شد پلمب هزار و ۲۱۲ دفتر املاک متخلف در خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای ۴۰ درصد از راهبران مدارس تراز، در تابستان دوره برگزار خواهد شد تلاش سازمان منابع طبیعی در جهت رفاه جنگلبانان تمهید جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان نیازمند به تحصیل | بیش از ۱۴ هزار تیم یادگیری تشکیل شده است آخرین وضعیت تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | در سال‌های آینده چه تغییراتی رخ خواهد داد؟ فوت ۲ تکنسین فنی هنگام تعمیر بویینگ ۷۳۷ هواپیمایی وارش (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سرکرده باند سرقت با پابند الکترونیک توسط پلیس مشهد | سرقت با کلت و وینچستر!
سرخط خبرها

همه چیز درباره دی ماه سرد ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۴۶۶۷۴
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
همه چیز درباره دی ماه سرد ۱۴۰۱
داده‌های پهنه‌ای میانگین دمای هوای کشور نشان می‌دهد که دی ماه امسال دمای کشور حدود یک درجه سردتر از نرمال بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس بررسی داده‌های سازمان هواشناسی در حالی که دی ماه امسال کشور روزهای سردی را تجربه کرد برخی استان‌ها دمایی سردتر از نرمال را نیز تجربه کردند به این صورت که میانگین دمای کشور طی دی ماه ۵.۴ درجه سلسیوس بود و این درحالیست که میانگین دما در بلندمدت ۶.۴ درجه سلسیوس بود بنابراین دمای هوا در دی ماه نسبت به بلندمدت یک درجه کاهش داشته است.

به طور کلی هوای دی ماه در ۲۸ استان کشور سردتر از نرمال بوده است که استان البرز با کاهش ۲.۳- درجه بیشترین افزایش سرما و آذربایجان شرقی و بوشهر با منفی ۰.۱ درجه کاهش کمترین افزایش سرما را نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند. با این وجود میانگین دمای دی ماه در سه استان ایلام، کهگیلویه و بویر احمد و آذربایجان غربی افزایش یافته است.

در پی این کاهش دما اخباری مبنی بر آغاز زمستان سخت در کشور منتشر شد که صادق ضیاییان- رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا- در گفت و گو با ایسنا درباره شدت سرمای هوا در مقایسه با سال‌های گذشته گفت: در حال حاضر زمستان سختی نداریم و به‌طور کلی در زمستان، سرمای هوا طبیعی است و می‌تواند تا پایان زمستان نیز سرد بماند. با وجود کاهش شدید دما تنها می‌توان گفت که ما تازه به دمای میانگین رسیده‌ایم.

ماه بهمن نیز در حالی فرا رسید که سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای از ماندگاری هوای سرد در کشور طی پنج روز اول این  خبر داد و براساس اعلام این سازمان امروز شهرکرد با دمای ۲۲- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->