وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند
سرخط خبرها

وزیر دفاع: رشد ۸۰ درصدی ارزش تولید محصولات دفاعی در ۶ ماهه نخست امسال| تولید محصولات غیرنظامی ۲ برابر شد

  • کد خبر: ۱۴۶۷۰۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
وزیر دفاع: رشد ۸۰ درصدی ارزش تولید محصولات دفاعی در ۶ ماهه نخست امسال| تولید محصولات غیرنظامی ۲ برابر شد
وزیر دفاع گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، تولید محصولات دفاعی به لحاظ ارزش ریالی ۸۰ درصد رشد داشته و علاوه بر تأمین نیاز‌های دفاعی، تأمین نیاز‌های کشور و  تولید محصولات غیر نظامی نیز حدودا دو برابر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در راستای تحقق منویات فرماندهی معظم کل قوا دراجرای تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص تشکیل کارگروه مشارکت‌های دفاعی و ملی، نخستین جلسه‌ی این کارگروه صبح امروز به ریاست امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و با حضور نمایندگان وزارتخانه ها، دستگاه‌ها و نهاد‌های کشوری و لشکری برگزار شد.

امیر سرتیپ آشتیانی در این جلسه با بیان اینکه توسعه همکاری‌های دو سویه بین بخش دفاعی و بخش ملی به ویژه در حوزه صنعت و فناوری یکی از رویکرد‌های اصلی وزارت دفاع و مورد تأکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری است، اظهار کرد: انتقال سرریز فناوری‌های دفاعی به کشور و نیز جذب فناور‌های تولید یافته توسط شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌ها و نهاد تحقیقاتی به بخش دفاع در رفع نیاز‌های کشور به ویژه در حوزه‌های راهبردی و گلوگاهی از اهداف اصلی کارگروه مشارکت ملی و دفاعی است.

وزیر دفاع با بیان اینکه  بخش مهمی از توفیقات امروز صنعت دفاعی در نوآوری و جهش تولیدِ نشأت گرفته از همین رویکرد همکاری است گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، تولید محصولات دفاعی به لحاظ ارزش ریالی ۸۰ درصد رشد داشته است و علاوه بر تأمین نیاز‌های دفاعی، تأمین نیاز‌های کشور و تولید محصولات غیر نظامی نیز حدودا دو برابر شده است.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه اراده وزارت دفاع بر تعمیق و گسترش همکاری‌ها با بخش‌های کشوری و صنعتی، دانش بنیان و خصوصی است با اشاره به تشکیل قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع گفت: کارگروه مشارکت دفاعی-ملی نیز یکی از نهاد‌های مهم برای ایجاد درک مشترک، سیاست گذاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط می‌باشد.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه لازمه موفقیت عملکرد کارگروه مشارکت‌های دفاعی و ملی یعنی دستیابی به یک مشارکت پایدار و جریان نظام‌مند، شکل‌گیری یکی اراده جمعی و چند جانبه است گفت: براساس اهداف این طرح و آنچه در مصوبه هیئت دولت هم آمده است، ظرفیت‌های صنعتی در حوزه‌های دو منظوره و راهبردی از الگوی همکاری دو جانبه کارفرما- پیمانکاری عبور کرده و به یک مشارکت راهبردی پایدار و چند جانبه می‌رسد.

گفتنی است در نخستین جلسه کارگروه مشارکت‌های ملی و دفاعی، آیین‌نامه داخلی کارگروه مشارکت‌های ملی و دفاعی به تصویب و بر الگوی مشارکت پایدار بین بخش دفاعی و بخش ملی در توسعه صنعتی و قابلیت‌های فناورانه در زنجیره‌های ارزش راهبردی و اولویت‌دار کشور نظیر میکروالکترونیک، حمل و نقل (خودرویی و ریلی، دریایی و هوایی)، نفت، گاز و پتروشیمی، امینیت غذایی، معادن و مواد پیشرفته، فناوری اطلاعات و سایبرو ..   توافق و تفاهم حاصل شد.

در این جلسه که به میزبانی وزارت دفاع برگزار شد، نمایندگان وزارتخانه‌های اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، نیرو، راه و شهرسازی و همچنین نماینده معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل نیرو‌های مسلح، بنیاد مستضعفان، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->