لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد
سرخط خبرها

پسربچه ۵ ساله توسط پدرخوانده‌اش در شهر ری به قتل رسید

  • کد خبر: ۱۴۶۹۸۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۴
پسربچه ۵ ساله توسط پدرخوانده‌اش در شهر ری به قتل رسید
مرد جوانی که پسر خوانده‌اش را به طرز هولناکی در شهرری به قتل رسانده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهم دی ماه امسال، پرسنل انتظامات بیمارستان شهدای هفتم تیر، جسد پسربچه ۵ ساله‌ای را در حاشیه این مرکز درمانی مشاهده کردند و خیلی زود حادثه را به پلیس اطلاع دادند.

با اعلام این خبر به اپراتور مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با دستور بازپرس کشیک دادسرای کهریزک راهی این مرکز درمانی شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در حاشیه این بیمارستان با جسد پسر بچه ۵ ساله اهل کشور افغانستان مواجه شدند که آثار خفگی و ضرب و جرح شدید با "آجر" روی بدن او مشهود بود؛ در ادامه نیز مشخص شد، مرد جوانی جسد این پسر بچه را جلوی این مرکز درمانی رها کرده و از مهلکه گریخته است.

مادر مقتول راز جنایت را فاش کرد

پس از انتقال جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی، تحقیقات به صورت تخصصی از سوی تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کلید خورد که با اقدامات اطلاعاتی هویت مادر این پسر بچه شناسایی شد.

بدین ترتیب زن جوان هدف بازجویی قرار گرفت و از این جنایت هولناک پرده برداشت؛ وی به تیم تحقیق گفت: پس از اینکه همسرم فوت کرد با مرد جوانی که به شیشه اعتیاد داشت ازدواج کردم که این مرد پرخاشگر بود و فرزندانم را نیز کتک می‌زد.

این زن جوان ادامه داد: روز حادثه همسرم شیشه کشیده بود و مثل همیشه پرخاشگری می‌کرد؛ او در یک لحظه کنترل خود را از دست داد و ناگهان فرزندانم را زیر مشت و لگد گرفت؛ در ادامه این درگیری همسرم یکی از فرزندانم را با با دستانش خفه کرد و سپس چند ضربه با آجر به کمر و سر او وارد کرد.

وی گفت: همسرم پس از اینکه فرزندم را به قتل رساند جسد را با خودرویش به حاشیه بیمارستان شهدای هفتم تیر آورد و در آنجا رها کرد.

فرار قاتل به استان‌های جنوبی کشور

پس از اظهارات این زن جوان، تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی آغاز و مشخص شد، قاتل به بندرعباس گریتخته و قصد دارد به‌زودی از کشور خارج شود که کارآگاهان دایره ویژه قتل پلیس آگاهی پایتخت با دریافت این سرنخ مهم بی‌درنگ راهی بندرعباس شدند.

تیم جنایی پس از اینکه به بندرعباس رسیدند پی بردند، متهم پرونده ساعتی قبل به عسلویه رفته و سپس راهی یکی از روستا‌های شیراز شده که در آنجا نیز ساکن شده است.

دستگیری قاتل و اعتراف به قتل پسر بچه ۵ ساله

همین کافی بود تا کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پای در روستای موردنظر در شیراز بگذارند و متهم را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند که مرد جوان در اعترافات اولیه خود به قتل پسرخوانده ۵ ساله‌اش به دلیل توهم ناشی از مصرف مواد مخدر اعتراف کند.

گفتنی است؛ با دستور بازپرس دادسرای کهریزک، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->