رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد کاهش قیمت دینار عراق در مشهد | پول افغانستان و ترکیه چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) | خیار کیلویی ۲۵ هزار تومان دستورالعمل اجرایی خرید و فروش طلا و نقره آنلاین تصویب شد | راه‌اندازی سامانه‌ای ناظر بر عملکرد و تعهدات پلتفرم‌های آنلاین توسط بانک مرکزی طرح جدید بنزینی دولت به‌نفع دهک‌های پایین درآمدی است بازدید میدانی از بازار برنج مشهد | برنج در مسیر طلا؛ هر لحظه یک قیمت
سرخط خبرها

با اعتبار یارانه ماه بعدتان خرید کنید

  • کد خبر: ۱۴۷۰۰۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۸
با اعتبار یارانه ماه بعدتان خرید کنید
 مردم می‌توانند کالاهای اساسی را با اعتبار یارانه یک ماه زودتر خریداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز،  در طرح کالابرگ الکترونیکی امکان خرید اعتباری ۱۰ قلم کالای اساسی تا سقف مبلغ یارانه خانوار یک ماه زودتر از تاریخ واریز نقدی، فراهم شده است.

پیش از این «حمید فرداد» مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی بر بستر شبکه ملی اعتبار(شما) اظهار کرد: دولت این تصمیم را در راستای حمایت از معیشت و سبد غذایی خانوار اتخاذ کرده است.

وی در مورد چگونگی خرید کالا در قالب این طرح گفت: در طرح کالابرگ الکترونیکی امکان خرید اعتباری ۱۰ قلم کالای اساسی تا سقف مبلغ یارانه خانوار یک ماه زودتر از تاریخ واریز نقدی، فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان افزود: در حال حاضر بر اساس سبد کالاهای اساسی مصوب و سرانه مصرف هر یک از آنها، سهم پرداختی خانوار از این سبد ثابت در نظر گرفته شده و مابه‌‌‌‌التفاوت آن با اعتبار یارانه تأمین می‌شود ضمن این‌که در صورت تغییر قیمت کالاهای سبد یاد شده، سهم پرداختی خانوار بدون تغییر باقی می‌ماند.

فرداد افزود: این امکان برای تمام افراد مشمول دریافت یارانه که حساب یارانه آن‌ها در استان هرمزگان افتتاح شده است به صورت خودکار فعال خواهد شد.

وی ادامه داد: مردم در سراسر استان هرمزگان می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های مجاز و متصل به شبکه نسبت به استفاده از این اعتبار در خرید اقلام اساسی استفاده کنند.

مدیرعامل فارا خاطرنشان کرد: در این طرح، خرید اقلام اساسی به نحوی است که سهم پرداختی خریدار از قیمت کالا توسط آن‌ها با استفاده از کارت ملی یا به صورت نقدی پرداخت شده و مابه‌التفاوت آن با قیمت روز اقلام سبد مرجع از محل اعتبار آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت استفاده از اعتبار تخصیصی، میزان استفاده شده از این اعتبار از یارانه خانوار کم‌شده و مانده آن در زمان واریز نقدی یارانه به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

فرداد با تأکید بر این که استفاده از اعتبار کاملاً اختیاری بوده و از طریق تمامی کارت‌های بانکی  به نام سرپرست خانوار امکان‌پذیر است، اظهارداشت: در مورد کالاهای مشمول طرح، الزامی به خرید یک نشان تجاری خاص نیست و افراد می‌توانند از گروه کالایی اعلام شده از هر نشان تجاری دلخواه خرید خود را انجام دهند.

مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان با بیان این که شرکت در این طرح برای فروشندگان نیز اختیاری است، گفت: فروشندگان چهار صنف خواربار، لبنیات، پروتئین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی مصرف، می‌توانند با مراجعه به نرم افزار «بازار» و «مایکت» یا از طریق درگاه الکترونیکی shoma.sfara.ir نسبت به نصب برنامه کاربردی «شما» و ثبت‌نام از قسمت پنل فروشنده به سامانه متصل شوند.

وی تصریح کرد: تسویه حساب و واریز مبالغ خریدهای اعتباری(مابه‌التفاوت مبلغ پرداختی مردم با قیمت کالاها) مشابه تسویه با فروشندگان از طریق کارتخوان بوده و اتصال به این طرح کاملاً رایگان است.

مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان خاطرنشان کرد: دولت برای اعمال سیاست‌های حمایتی، نیاز به بستر فنی مطمئن و فراگیر دارد لذا برای رفع این نیاز، شکل‌گیری شبکه ملی اعتبار در دستور کار دولت قرار گرفت.

فرداد تأکید کرد: سامانه شما(شبکه ملی اعتبار) بستری مناسب برای مدیریت و اختصاص کلیه اعتبارهای حمایتی بر اساس هر کد ملی است و در مقطع کنونی یکی از کاربردهای این سامانه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->