احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

هرگونه افزایش قیمت لبنیات بدون مجوز ستاد تنظیم بازار تخلف است

  • کد خبر: ۱۶۵۷۴۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۲
هرگونه افزایش قیمت لبنیات بدون مجوز ستاد تنظیم بازار تخلف است
مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هرگونه افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی بدون مصوبه جدید ستاد تنظیم بازار تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مسعود امراللهی» روز چهارشنبه در خصوص نامه انجمن لبنیات به واحد‌های لبنی برای افزایش قیمت‌ها، اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت هر کیلوگرم شیر خام تاکنون قیمت جدید لبنیات از سوی دستگاه‌های متولی تعیین و ابلاغ نشده است؛ بنابراین قیمت‌های قبلی لبنیات پابرجاست.

مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: هرگونه قیمتی خارج از تاییدیه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و ستاد تنظیم بازار تخلف است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

وی ادامه داد: به تازگی قیمت جدید هر کیلوگرم شیر خام ۱۵ هزار تومان توسط وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده است، اما قیمت‌گذاری محصولات لبنی در حیطه وظایف وزارت جهاد کشاورزی نیست و باید از سوی ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین شود.

امراللهی گفت: با این وجود دفتر نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه نظارتی بر قیمت شیر خام و فرآورده‌های لبنی نظارت دارد و باید طبق مصوبه قبل محصولات به فروش برسد تا قیمت‌های جدید مصوب اعلام شود.

در ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ «رضا باکری» دبیر انجمن صنایع فراورده‌های لبنی ایران در نامه‌ای به معاون اول رییس جمهوری خواستار اعلام قیمت مصوب و تنظیم بازاری لبنیات شد؛ اما این انجمن در یکم خردادماه ۱۴۰۲ در نامه‌ای دیگر به شرکت‌های لبنی به صورت خودسرانه مجوز گرانی را برای محصولات لبنی صادر کرد.

در متن نامه انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران به شرکت‌های عضو انجمن صنفی کارفرمایی صنایع فرآورده‌های لبنی ایران آمده است: در اجرای مصوبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۷ کارگروه تنظیم بازار کشور و ابلاغیه شماره ۰۲۰.۲۰۲۷۰ مورخ ۱۴۰۲/۲/۲۰ «شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی کشاورزی»، صنایع لبنی عضو انجمن از تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱ به ازاء هر کیلوگرم شیر خام کیفی گاوی مطابق استاندارد ملی، مبلغ ۱۵ هزار تومان و به ازاء هر یک‌دهم درصد چربی مازاد بر ۳.۲ درصد مبلغ ۲۰۰۰ ریال به دامداری‌های طرف قرارداد خود پرداخت کنند.

از آنجایی‌که تا این تاریخ علی‌رغم مکاتبات مکرر و جلسات متعدد برگزار شده با مسئولان دولتی، قیمت سه قلم کالای لبنی (شیر، ماست و پنیر) توسط کارگروه تنظیم بازار، سازمان حمایت، وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ نشده است و صنایع لبنی عضو این انجمن بیش از این قادر به حرکت در بلاتکلیفی و تعویق پرداخت نرخ جدید مصوب شیر خام به دامداری‌های محترم نیستند و این امر رشد پایدار دامداری‌ها و تولید شیر خام کشور را به مخاطره می‌اندازد و صنایع لبنی را در خطر کم شیری قرار خواهد داد؛ بنابراین با رعایت دستورالعمل قیمت‌گذاری کالا‌های تولید داخل به شماره ۴۲۷۳.۱ مورخ ۱۳۸۹/۵/۲۵ و متناسب با نرخ جدید شیر خام، مواد پتروشیمی، حقوق و دستمزد، نرخ برابری ارز، حمل و نقل و سایر عوامل موثر در بهای تمام شده، نسبت به تولید و عرضه کامل محصولات و جلوگیری از هرگونه کمیابی فرآورده‌های لبنی اقدام کنید.

هیات مدیره این انجمن به کلیه واحد‌های عضو با توجه به هزینه‌های تورمی و جمیع عوامل کلان اقتصادی اثرگذار در افزایش بهای تمام شده کالا‌های لبنی، توصیه موکد می‌کند در حمایت از سفره مردم و «تامین امنیت غذایی» خانوار ایرانی، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که نسبت به تامین کالا‌های مورد نیاز تمامی طبقات جامعه اقدام کنند. این امر ضمن تلاش برای بقاء بنگاه‌های تولیدی، اقدامی موثر در حفظ مشتریان خود در بین کلیه اقشار جامعه با سقف درآمد‌های مختلف خواهد بود. توجه کنیم که «حیات تولید فقط با جلب رضایت مشتریان مقدور است».

بدیهی است واحد‌های تولیدی عضو تا صدور مصوبات جدید از جانب مقامات ذی‌صلاح و ذی‌ربط، با روش جاری ادامه فعالیت داده و مسئولیت صحت و سقم قیمت کالا‌های عرضه شده و پاسخگویی به دستگاه‌های نظارتی قانونی را راسا خود به عهده خواهند داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->