«نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟
سرخط خبرها
انتقاد کیهان کلهر از هنرمندانی که این روزها فعالیت‌های هنری خود را لغو کرده‌اند

هنر جدی هیچ‌گاه نباید تعطیل شود

  • کد خبر: ۱۴۷۰۱
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
هنر جدی هیچ‌گاه نباید تعطیل شود
کیهان کلهر در واکنش به انصراف برخی هنرمندان از حضور در رویداد‌های هنری گفت: رسالت هنر به تفکر واداشتن افراد است نه مسئله دیگر.
کیهان کلهر در کنسرت یکشنبه بیست‌ودوم دی خود که در «تالار وحدت» تهران برگزار شد، در واکنش به انصراف برخی هنرمندان از حضور در رویداد‌های هنری مثل جشنواره فجر، کنسرت‌ها و نیز مواضعی که برخی هنرمندان در اعتراض به انهدامِ هواپیمای مسافربری اوکراین گرفته‌اند، گفت: هنر جدی، موسیقی جدی، هیچ‌گاه نباید تعطیل شود.
 
به‌گفته کلهر، رسالت هنر به تفکر واداشتن افراد است نه مسئله دیگر. به نظر این هنرمند، اگر بخواهیم هر قدمی برداریم، باید به فرهنگمان توجه کنیم و فرهنگ را باور کنیم و ریشه تمام مسائل را در فرهنگ بدانیم: «اگر مسائل فرهنگی تحلیل بروند و ما کار نکنیم، خیلی‌ها از این بابت خوشحال خواهند بود. ماه بسیار سختی داشتیم و خیلی از ماجرا‌هایی که دیدیم، دراختیار ما نبوده است.» او همچنین به‌طور خاص درباره تعطیلی کنسرت‌های اخیر توسط خود هنرمندان، گفت: از این‌طرف و آن‌طرف می‌شنیدم که من هم باید کنسرتم را لغو کنم.

او درباره لغو نکردن کنسرتش این‌گونه توضیح داد: حدود چهار دهه طول کشید. جامعه موسیقی کار کرد، زحمت کشید و مبارزه کرد تا به اینجا برسد تا اجازه داشته باشد که برای مردم کار کند و منِ نوعی اینجا باشم و با شما صحبت کنم، آن‌هم در شرایطی که در خیلی از شهر‌ها هنوز اجازه نداریم کنسرت برگزار کنیم.
 
کلهر بر این باور است که در این شرایط باید باهم باشیم و هنرمندان درمیان مردم باشند و به‌جای عصبانی بودن یا پرخاشگری، این جو زمخت و خشن را با هنر و موسیقی تلطیف کنند. نادر مشایخی، آهنگساز و رهبر ارکستر، دیگر هنرمندی بود که همچون کلهر کنسرت خود در تاریخ ۲۲ دی ماه را لغو نکرد و گفت: می‌توان در تمام موقعیت‌ها عاطفی تصمیم نگرفت و برخورد درستی با ماجرا داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->