ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه‌سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد مقدس: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

بازگشایی جایگاه‌های سی ان جی مشهد برای خودروهای شخصی تا پایان هفته

  • کد خبر: ۱۴۷۲۰۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰
  • ۴
بازگشایی جایگاه‌های سی ان جی مشهد برای خودروهای شخصی تا پایان هفته
مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: در صورت بهبود وضعیت آب‌وهوا و صدور مجوز مرکز، امکان استفاده از سوخت گاز برای همه خودروهای شخصی دوگانه‌سوز در پایان این هفته فراهم می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید دشتی، مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی، گفت: از هفته گذشته تعدادی از جایگاه‌های عرضه سوخت سی‌ان‌جی برای تاکسی‌های عمومی در مشهد فعال هستند و مشکلی در ارائه سوخت گاز به تاکسی‌ها وجود ندارد.

وی افزود: متأسفانه کاهش شدید دما در هفته آخر دی‌ماه امسال و قطع گاز ترکمستان شرایط حساسی را برای شبکه گاز منطقه شرق کشور به وجود آورد. به لطف خدا و همراهی مردم در صرفه‌جویی مصرف گاز، شرایط رو به بهبود است و امیدواریم در آخر هفته جاری امکان اخذ مجوز برای تأمین گاز جایگاه‌های سی‌ان‌جی فراهم شود.

دیر بهره‌برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: با مدیریت لحظه‌ای و فعالیت شبانه‌روزی و ارتباطات مستمر با مدیریت راهبری شبکه گاز کشور، در حال رصد وضعیت شبکه‌های گاز برای بازگشت جایگاه‌های عرضه سوخت سی‌ان‌جی به مدار خدمت هستیم و در صورت بهبود وضعیت آب‌وهوا و صدور مجوز مرکز، امکان استفاده از سوخت گاز برای همه خودرو‌های شخصی دوگانه‌سوز در پایان این هفته فراهم می‌شود.

دشتی افزود: طی ۱۰ روز گذشته همراهی مردم فهیم استان و مشارکت در پویش «هر خانه یک اتاق گرم» موجب تقویت نسبی شبکه گاز استان شده است که از مردم تشکر و قدردانی می‌کنیم. اولویت شرکت گاز در دوره سرما تأمین گاز بخش خانگی است. به همین دلیل به‌صورت مقطعی، محدودیت‌هایی موقت برای دیگر بخش‌های مصرفی ایجاد می‌شود که با عبور از موج سرما، محدودیت‌ها نیز برداشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رسول
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۶
0
0
معلوم هست چه غلطی دارید میکنید با این گازا ،چه خبره قرار بود دو روز قطع باشه شد ۲۲ روز شدواقعا که خسته نباشید
محسن ۱۳۵۱
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۷
0
0
هر روز به بهانه ای مردم را فشار می دید وهمه چرت وپرت تحویل مردم می دید
جایگاه ها رو فعال کنین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
0
0
بابا چه غلطی دارین می کنین باز کنین جایگاه ها رو
پدر مردم در اومد انقد بنزین ۳۰۰۰ تومنی زدند. چرا به فکر کسانی که تنها درآمدشون از مسافرکشیه توجه نمیکنین؟ با بنزین ۳۰۰۰ تومنی هرچی درمیاره باید یه چیزی هم بذاره روش که
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
0
0
شهرستان کاشمر سه هفته قطع واان هم فقط برا تاکسی ها.خب یعنی چی به جاش سهمیه بنزین میدن؟؟؟یا فقط سختی برا مایه و جایگاه بقیه کشور که قطع نشده.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->