آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 جمع آوری روزانه ۲۵ تن پسماند قابل بازیافت مجدد در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۷۳۱۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
 جمع آوری روزانه ۲۵ تن پسماند قابل بازیافت مجدد در مشهد
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، از مشارکت فعال بیش از ۲۱۰ هزار نفر از شهروندان مشهدی در طرح هوشمندسازی جمع آوری پسماند‌های خشک از منازل و صنوف با هدف ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا خبر داد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

علی نجفی در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان این خبر اظهار کرد: باتوجه به تولید روزانه بیش از ۲ هزار تن پسماند در کلانشهر مشهد، هوشمندسازی جمع آوری و تفکیک زباله از مبدا با استفاده از روش‌های نوین و فناورانه به صورت ویژه در دستورکار مدیریت شهری بوده و با مشارکت بخش خصوصی در حال حاضر سه شرکت اکو، بهروب و بازیست با استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه، در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۱۰ هزار نفر از شهروندان از طریق اپلیکیشن‌های هوشمند یادشده نسبت به تحویل پسماند خشک اقدام می‌کنند که در این میان حدود ۱۸۵ هزار نفر مشترک خانگی و مابقی مشترکان صنفی هستند و که در مجموع به صورت روزانه ۲۵ تن پسماند قابل بازیافت خود را تحویل می‌دهند.

نجفی ادامه داد: در این روش براساس وزن پسماند‌های تحویلی و برمبنای بهای مشخص شده برای هر نوع پسماند، مجموع ریالی پسماند تحویلی، بلافاصله در کیف پول الکترونیکی شهروند واریز می‌شود.

نجفی در پایان خاطر نشان کرد: درحال حاضر در مجموع ۱۱۴ خودرو در قالب سه مجموعه اکو، بهروب و بازیست در سطح شهر مشغول فعالیت هستند و براساس درخواست شهروندان به آدرس‌های اعلامی اعزام می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->