درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد
سرخط خبرها

حضور پرتعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در کرسی های آزاداندیشی

  • کد خبر: ۱۴۷۳۲۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳
حضور پرتعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در کرسی های آزاداندیشی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از افزایش ۱۴۰ درصدی حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در سومین دوره کرسی‌های آزاداندیشی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام دکتر رضا عباس پور از ثبت نام و اعلام آمادگی بیش از ۱۸۰۰ دانشجو در قالب ۴۵۰ تیم دانشجویی در سومین دوره کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی خبر داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به نخستین رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۰، افزود: همان گونه که مقام معظم رهبری در این پیام، از دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کردند و بر تداوم این سنت حسنه تاکید داشتند، لذا دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز تمام تلاش خود را بر تحقق این منویات به کار بسته و خوشبختانه هر سال شاهد افزایش مشارکت دانشجویان در این رویداد هستیم.

وی با بیان اینکه در دومین دوره این رقابت‌ها در سال گذشته ۷۶۰ دانشجو در قالب ۱۹۰ تیم شرکت کردند از افزایش ۱۴۰ درصدی حضور دانشجویان در سومین دوره این رقابت‌ها در سال جاری گفت و افزود: استقبال بسیار خوب دانشجویان از این رقابت‌ها نشان دهنده برنامه ریزی درست دانشگاه در راستای تاکید مقام معظم رهبری بر برپایی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها است.

عباس پور با اشاره به حضور ۳۰۰ استاد و کارشناس داوری در این دوره از رقابت‌ها در کنار دانشجویان، افزود: دانشجویان در چهار محور اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در تیم‌های موافق و مخالف، با ارائه دیدگاه‌های مستدل خود با هم رقابت می‌کنند و در پایان تیم‌های برگزیده به مرحله کشوری معرفی خواهند شد.

رئیس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از آمادگی دانشگاه برای برپایی این کرسی‌ها خبر داد و گفت: مقدمات برگزاری این کرسی‌ها به همت بیش از یکصد نفر از مسئولین فرهنگی و اساتید استان صورت گرفته است و کارگاه‌های توجیهی و آموزش محتوایی این رویداد در بهمن ماه جاری و رقابت‌ها نیز در اسفندماه با حضور ۱۸۰۰ دانشجو در واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامیخراسان رضوی آغاز خواهد شد.

عباس پور با بیان اینکه ۱۳۷ تیم از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در این دوره از رقابت‌ها حضور خواهند داشت افزود: در محور اجتماعی ۶۷ تیم، در محور فرهنگی ۴۶ تیم، در محور اقتصادی ۱۹ تیم و در محور سیاسی ۵ تیم حضور از واحد مشهد خواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->