دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی! برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال
سرخط خبرها

خبرچینی مسئولان باشگاه استقلال به نفع طلبکاران!

  • کد خبر: ۱۴۷۳۳۵
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
خبرچینی مسئولان باشگاه استقلال به نفع طلبکاران!
به تازگی یکی از کارکنان باشگاه استقلال به یک آژانس هواپیمایی اطلاع داده که حساب باشگاه شارژ شده و آن آژنس هم بلافاصله به نفع خود حساب را بلوکه و پول را برداشت کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اتفاقات عجیب و غریب در داخل باشگاه استقلال تمامی ندارد و حال و روز این باشگاه به نقطه‌ای رسیده که وقتی پولی وارد حساب باشگاه می‌شود بلافاصله خبرش دراختیار طلبکاران قرار می‌گیرد و آن‌ها نیز که از سوی دادگاه حکم توقف اموال را دارند به سرعت از در قانون وارده شده، حساب‌ها را بلاک می‌کنند و پول خود را از حساب بیرون می‌کشند.  

این وضعیت نشان می‌دهد که در دل باشگاه استقلال چه خبر‌هایی است و چه افرادی تحت عنوان مسئول دراین باشگاه کار می‌کنند که حتی حاضر نیستند همسو با مدیران تازه منصوب شده این باشگاه پیش بروند و برخلاف میل باطنی آن‌ها اطلاعات مالی این باشگاه را دراختیار طلبکاران قرار می‌دهند.

درست است که مسئولان باشگاه استقلال به دلیل خلف وعده‌های مکرر دراین خصوص مقصر اصلی شناخته می‌شوند، اما نباید از فضای عجیبی که در باشگاه استقلال وجود دارد به راحتی غافل شد.

فضایی که بعید است با این حجم از بی اعتمادی درنهایت موجب موفقیت این تیم در فصل جاری شود. وقتی خبرچینی به این سطح می‌رسد که افراد مسئول درباشگاه استقلال به نفع طلبکاران فعالیت می‌کنند، نباید آینده روشنی را لااقل در فصل جاری برای این باشگاه در ذهن متصور بود.

باشد با تغییرات مدیریتی که درآینده دردستور کار مسئولان قرار دارد ارکان این باشگاه با یکدیگر همسو و هم نظر شوند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->