رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی: مشهد می‌تواند پایگاه صنایع فرهنگی کشور باشد + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۷۴۱۸
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی: مشهد می‌تواند پایگاه صنایع فرهنگی کشور باشد + فیلم
همایش توانمندسازی صنایع فرهنگی و اقتصاد فرهنگ برگزار شد به میزبانی فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی در کارخانه فناوری مشهد برگزار شد. 
مریم قاسمی
خبرنگار مریم قاسمی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل ارشاد خراسان رضوی در همایش همایش توانمندسازی صنایع فرهنگی واقتصاد فرهنگ اظهار کرد: مشهد اگرچه از جنس جمعیتی شبیه به اصفهان و تبریز بوده و‌ شبیه باقی  مرکز استان‌هاست اما به واسطه نور رضوی یک شهر متفاوت است. جمعیتی که در طول سال آمد و رفت دارند بیش از ۳۰ میلیون نفر زائر داخلی و  بالغ بر ۶ میلیون‌نفر زائر خارجی در سال است.

اینجا ببینید:

محمد حسین‌زاده افزود: زائر در زمان حضورش به واسطه تهیه سوغات سبب یک فرایند فرهنگی و اجتماعی می‌شود.

به گفته حسین‌زاده، سوغات مشهد در سال‌های گذشته به مدد فعالان فرهنگی به تدریج تغییراتی کرده‌ است به نحوی که اکنون سبد فرهنگی هم جای خودش را در این سوغات باز می‌کند.

وی ادامه داد: رشد فناورهای ارتباطی ، هنر گرافیست‌ها و برنامه‌نویس‌ها سبب اتفاقات خوبی شده و امروز ما نرم‌افزارهای موبایلی خوبی داریم که مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته است.

بنابراین مشهد به واسطه پذیرایی از زائران می تواند پمپاژ کننده صنایع فرهنگی در کشور باشد.

حسین‌زاده اظهار کرد: هنر اصلی ما باید این باشد که هم آنچه به عنوان آرمان قبول داریم به مخاطب منتقل کنیم هم‌کاری کنیم که مخاطب برای آن هزینه کند و به نحوی باشد که در چرخه تلاطمات اجتماعی و  فرهنگی نیز متوقف نشود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی تاکید کرد: اگر در حوزه صنایع فرهنگی اگر با نگاه ملی و رضوی نگاه کنیم مشهد می‌تواند پایگاهی برای آن باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->