تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اجرای موفق طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور | جمعیت دختران دانش‌آموز دوره متوسطه بیشتر از پسران شد 

  • کد خبر: ۱۴۷۷۱۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
اجرای موفق طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور | جمعیت دختران دانش‌آموز دوره متوسطه بیشتر از پسران شد 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: افزایش دو درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و اجرای طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور، ازجمله اتفاقات سازنده‌ای بوده که در آن، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای ما به‌صورت مستقیم به بخش‌های مختلف اقتصادی متصل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجمین دوره جشنواره کشوری ایده‌های نو و تجربه‌های اثربخش مدیران و معاونین مدارس متوسطه با حضور عباس سلطانیان مدیرکل متوسطه نظری وزارت، محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت و سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به میزبانی سالن همایش‌های مرکز رفاهی امام علی (ع) مشهد برگزار شد.

ضرورت خلق محیط‌های تربیتی در مدارس

در ابتدای این مراسم، عباس سلطانیان مدیرکل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت حفظ ماهیت علمی و آموزشی مدارس اظهار کرد: در مدارس کشور از مدیران گرفته تا سایر رده‌ها، همه باید برای اجرای کامل برنامه درسی تلاش کنند و بر این اساس، خلق محیط‌های تربیتی مهم‌ترین راهبرد مدارس خواهد بود. 
وی افزود: ایجاد دبیرخانه مدیران کل دوره متوسطه در استان خراسان رضوی، به این دلیل بود که با محوریت مشهدالرضا (ع) دانش و مهارت مدیران ارتقا پیدا کند، نیازهایشان احصا و کشف شود، رویکرد برنامه‌محوری در مدارس نهادینه شود و امکان نظارت و پایش بیشتری بر فضا‌های آموزشی وجود داشته باشد.
مدیرکل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در انتهای سخنان خود ضمن تشریح راهبرد‌ها و سیاست‌های اجرایی دبیرخانه استان خراسان رضوی گفت: «کیفیت‌بخشی به آموزش و جلوگیری از افت تحصیلی»، «رونق مهارت‎های علمی، عملی و پژوهشی دانش‌آموزان»، «اجرای کامل برنامه‌های نظارت و ارزشیابی» و «توسعه عدالت در دسترسی به فرصت‌های آموزشی» ازجمله برنامه‌هایی است که در دستور کار اداره کل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در دوره جدید قرار دارد.

پرورش و تربیت، به‌موازات آموزش و تعلیم

محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش هم در ادامه این همایش با اشاره به پیامد‌های تعطیلی مدارس و آموزش غیرحضوری در پیک‌های اخیر کرونایی خاطرنشان کرد: با فراگیرشدن کرونا، موضوع آموزش غیرحضوری در نظام آموزشی کشور اجرا شد که اگرچه مرهمی بر زخم تعطیلی مدارس به شمار می‌رفت، اما پیامد‌های خسارت باری برای ما داشت که ازجمله آن می‌توان به چالش‌های حوزه نیروی انسانی و بروز شکاف آموزشی در بین دانش‌آموزان اشاره کرد.
وی ادامه داد: تأکید داریم که در این شرایط، باید رویکرد‌های تربیتی در اولویت قرار بگیرد، زیرا هیچ علم و دانشی بدون تربیت صحیح مؤثر نخواهد بود؛ خصوصاً در شرایط کنونی که فضای مجازی و پیامد‌های آموزش غیرحضوری بر دامنه این انحرافات افزوده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ضمن تأکید بر ضرورت همراه شدن فرآیند پرورش و تربیت بر برنامه‌های آموزشی و تعلیمی تصریح کرد: این‌طور نیست که تصور شود هر برنامه فرهنگی باید توسط معاون پرورشی انجام شود. ما معلمان را در برنامه‌های آموزشی داریم که بیشترین سطح ارتباطی را با دانش‌آموزان دارند و ساعات بسیاری از شبانه‌روز را با آنان سپری می‌کنند لذا باید به‌موازات ارتقای محتوای آموزشی و تقویت فرآیند یادگیری و یاددهی، یک برنامه نظارت، پایش و سنجش اثربخشی در مدارس اجرا کرد تا در یک کلام، معلمان ما ارتقا پیدا کنند.
وی تأکید کرد: افزایش دو درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و اجرای طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور، ازجمله اتفاقات سازنده‌ای بوده که در آن، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای ما به‌صورت مستقیم به بخش‌های مختلف اقتصادی متصل می‌شوند. 
کاظمی گفت: در حال حاضر بیش از یک‌میلیون و ۸۲۴ هزار دانش‌آموز دوره متوسطه در کشور مشغول به تحصیل هستند و سهم بیشتری از این میان را دختران تشکیل می‌دهند.

اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در اولویت

سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این اجلاس ضمن تحلیل برنامه‌ریزی دشمن برای تسخیر دل و ذهن نوجوانان دانش‌آموز اظهار کرد: تلاش دشمن این است که دانش‌آموزان ما در دورترین نقطه نسبت به ارزش‌های اسلام و انقلاب قرار بگیرند و در این شرایط، جهاد تبیین به‌عنوان یک تکلیف شرعی ضرورت پیدا می‌کند، زیرا این جبهه دشمن دارد و اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای عبور از شیوه‌های سنتی سنجش و ارزیابی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->