مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

وزیر علوم: ۵۰۰ سهمیه جذب هیئت علمی به دانشگاه فرهنگیان اختصاص یافت

  • کد خبر: ۱۴۷۸۵۴
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
وزیر علوم: ۵۰۰ سهمیه جذب هیئت علمی به دانشگاه فرهنگیان اختصاص یافت
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دولت سیزدهم اهمیت ویژه‌ای برای دانشگاه فرهنگیان قائل است، گفت: در سال جاری پانصد سهمیه جذب عضو هیئت علمی به این دانشگاه اختصاص یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در گردهمایی مدیران دانشگاه فرهنگیان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه که در محل مجتمع فرهنگی و تربیتی شهید باهنر وزارت آموزش پرورش برگزار شد، گفت: تربیت مدیران و متخصصان آینده کشور در دست معلمان است که وظیفه سنگینی است. کسانی که امروز به عنوان شاگرد در کلاس‌های درس هستند در واقع دانشمندان، محققان مدیران و سیاست مداران آینده کشور هستند و حتما باید با احترام و تکریم با آنان برخورد شود.

وزیر علوم نقش معلم و مربی را در ساختن آینده کشور بسیار مهم دانست و گفت: در کشور‌های توسعه یافته معلمان از نظر معیشت و درآمد و منزلت بالاترین جایگاه دارند و در کشور ما نیز جامعه احترام زیادی برای معلم قائل است و حاکمیت باید حمایت‌های خود را بیشتر کند. باید حمایت ما از شغل معلمی آنقدر باشد که جذابیت بیشتری داشته باشد و استعداد‌های برتر برای ورود به این حرفه باهم رقابت کنند.

وی معلمی را یک تخصص ویژه دانست که نیاز به مهارت‌های تدریس، ارزیابی و ارتباط با دانش‌آموز دارد و وجود مراکز تربیت معلم سابق یا دانشگاه فرهنگیان فعلی یک ضرورت برای آموزش معلم است.

زلفی گل معلمی را شبکه‌ای از فضایل انسانی دانست که آینده یک فرد و یا جامعه به رفتار او بستگی دارد.

وزیر علوم؛ آموزش را مقوله مهمی دانست که حتی در سلامت جسمی و روحی جامعه دخیل است و اساسا پدیده‌های اجتماعی با رویکرد بین رشته‌ای بررسی می‌شوند و اگر خود آموزش را به عنوان یک علم بین رشته‌ای بدانیم وجود دانشگاه فرهنگیان برای ارتقای بحث آموزش به عنوان یک علم ضروری است.

زلفی‌گل همچنین اظهار داشت: با یک تغییر اقلیم در امر آموزش مواجه هستیم و برای اینکه با این تغییر هماهنگ شویم باید نسبت به استفاده از فناوری‌های نوین و آموزش‌های مجازی اهتمام ویژه داشته باشیم و اگر دانشگاه فرهنگیان در این زمینه اقدام جدی نکند از آموزش‌های روز فاصله خواهد گرفت.

گفتنی است؛ در پایان این نشست از مدیران برتر واحد‌های استانی و پردیس دانشگاه فرهنگیان با حضور وزیر علوم و رئیس دانشگاه فرهنگیان با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->