قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آزار و اذیت دختر جوان به دست مدیر یک شرکت

  • کد خبر: ۱۴۸۵۳۷
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
آزار و اذیت دختر جوان به دست مدیر یک شرکت
منشی جوان در حالی مدعی تعرض شده که مدیر او چنین اتهامی را قبول ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیما دختر جوانی است که از رئیسش به اتهام تعرض شکایت کرده است. سیما می‌گوید دختری تنهاست که از او سوءاستفاده شده است.

*توضیح بده چرا شکایت کردی و ماجرا از چه قرار است؟

سه سال پیش در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم. شرکت ثروتمندی بود و مدیر شرکت هم مرد خیلی خوبی بود. یک سال و نیم گذشته بود که مدیر شرکت فوت کرد و پسر جوان او مدیریت شرکت را بر عهده گرفت. او جوان خامی بود. مثل پدرش نبود. کار‌های عجیب و غریبی می‌کرد. هرچند پدرش ثروت زیادی برایش گذاشته بود، اما ثروت هم باعث نشده بود او آدم خوبی شود. یک شب در شرکت وقتی من داشتم کارهایم را انجام می‌دادم و تنها بودم به سراغم آمد و آزارم داد.

*چرا در شرکت تنها بودی؟

آخر فصل بود و من هم، چون منشی هستم باید همه کار‌های اداری را کامل می‌کردم و به امور مالی می‌دادم. در شرکت مانده بودم.

*چرا مقاومت نکردی؟

او رئیس من بود. من خیلی ترسیده بودم.

*از چه می‌ترسیدی؟

من دختر تنهایی هستم. پدر و مادر ندارم. با کار در شرکت و خرده‌کاری‌های دیگر زندگی‌ام را اداره می‌کنم، اگر از شرکت اخراج می‌شدم بدبخت می‌شدم.

*حالا که شکایت کرده‌ای اخراجت نکردند؟

راستش من موضوع را به مادر مدیرمان گفتم او هم گفت بیا پول بدهم از شرکت برو. بعد موضوع را به یک وکیل گفتم او گفت اگر شکایت کنی می‌توانی به حقت برسی. من هم شکایت کردم.

*توانستی ثابت کنی که به تو تعرض شده است؟

بله. دوربین‌های مداربسته شرکت ورود مدیر به اتاق من را ثبت کرده بود، اما مرد جوان می‌گوید به زور نبوده است در حالی که دروغ می‌گوید.

*حالا چه می‌خواهی؟

من او را به قانون سپردم، ولی می‌خواهم حقم را بگیرم و خسارتی که به من وارد شده جبران شود.

*متهم مدعی شده تو از او خانه خواسته‌ای. آیا درست است؟

نه این‌طور نیست. پدر مرحوم او پول پیش به من داده بود و من یک سوئیت اجاره کردم که حالا هم آنجا زندگی می‌کنم. این جوان به من گفت حالا که شکایت کرده‌ای باید پول را پس بدهی که من مقاومت کردم و قبول نکردم. او به دروغ مدعی شده که من از او خانه خواسته‌ام.

*فکر می‌کنی بتوانی حرفت را ثابت کنی؟

تا اینجا ثابت شده است. او خودش هم قبول کرده، اما مدعی است به زور نبوده که دروغ می‌گوید. من منتظر رأی دادگاه می‌مانم و امیدوارم دادگاه حقم را بگیرد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->