همایش خیرین نیک‌اندیش رضوی در مشهد برگزار می‌شود عدم توجه به مدیریت شهری و روستایی در برنامه هفتم توسعه | کارگروه ارائه پیشنهادات اصلاحی برنامه هفتم توسعه ایجاد می‌شود بهره‌مندی بیش از ۱۰۰۰ نفر از نیروهای خدمات شهری از سفره کرامت رضوی نگاهی به تاریخ تشکیل مجلس شورای اسلامی و راهیابی منتخبان مردمی به آن | مشهد و نخستین نمایندگانش سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد منصوب شد ۴۵ پروژه عمرانی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۱ به اتمام رسید + فیلم طرح تفصیلی توس تا پایان شهریور نهایی می‌شود شهرداری مشهد ۳ درمانگاه جدید در حاشیه شهر می‌سازد بررسی وضعیت مقابله با ساختمان‌های نا ایمن مشهد | معرفی ساختمان‌های ناایمن، حق مردم است متکدیان مانع ساخت ۳۲ زمین ورزشی در مشهد شهروند خبرنگار | درخواست نصب نیمکت و سایبان برای ایستگاه تاکسی بلوار فرامرز در مشهد فرماندار مشهد: بدنبال استفاده از ظرفیت کوهستان پارک هستیم | بیمارستان مهرگان مجوز یکساله دارد + فیلم شهروند خبرنگار | گلایه از وضعیت پارک در مجتمع های مسکونی پانصد‌دستگاه و ششصد‌دستگاه مشهد + پاسخ بیش از ۹ هزار نفر در برنامه‌های دهه حماسه ایران اسلامی شرکت کردند کاشت رایگان نهال مقابل منازل شهروندان معاون شهردار مشهد: بیش از ۳.۵ میلیون بوته گل زینت‌بخش تابستان مشهد می‌شود بهره برداری کامل تقاطع آزادگان مشهد در شهریور ماه ۱۴۰۲ حاشیه‌نشینی در گذر زمان
خبر فوری

ایجاد ۱۰ باشگاه فرهنگی‌اجتماعی ویژه خانواده‌های مشهدی

  • کد خبر: ۱۴۸۵۵۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
ایجاد ۱۰ باشگاه فرهنگی‌اجتماعی ویژه خانواده‌های مشهدی
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: یکی از بزرگ‌ترین نکات و چالش‌ها در حوزه فرهنگی، تعدد اهداف فرهنگی است که باعث شده است نتوانیم اقدامات اثربخش انجام دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در دومین اجلاس بانوان عضو شورای اسلامی کشور که امروز ۱۳ بهمن‌ماه در شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین نکات و چالش‌ها در حوزه فرهنگی، تعدد اهداف فرهنگی است که باعث شده است نتوانیم اقدامات اثر‌بخش انجام دهیم.

وی افزود: رویکرد در این دوره مدیریت این است که تعداد اهداف را کاهش دهیم و مخاطبان را محدود کنیم و بنیادی‌ترین اهداف را برای هر گروه مخاطب در بازه زمانی مشخص ارائه کنیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: یکی از اشکالات در نوع فعالیت فرهنگی‌ و تربیتی این است که خانواده از یکدیگر جدا شده‌اند. درحالی‌که ما بر این باوریم انسجام اجتماعی با انسجام خانواده ایجاد می‌شود. ارائه خدمات در این حوزه زمانی اثربخش است که در طول زمان صورت بگیرد. بنابراین، ار قالب باشگاه استفاده کرده‌ و ۱۰ باشگاه برای خانواده‌های مشهدی ایجاد کرده‌ایم.
 
وی ادامه داد: این باشگاه‌ها شامل باهم برای زوج‌های جوان، باشگاه صدای پای زندگی ویژه خانواده زنان باردار، کهکشان کودکی ویژه کودکان دو تا پنج سال، جام ویژه کودکان ۷ تا ۹ سال، باشگاه دخترانه و پسرانه ویژه ۹ تا ۱۲ سال، مانا ویژه ۱۲ تا ۱۵ سال، رایانو ویژه ۱۵ تا ۱۸ سال، مجردان ویژه ۱۸ تا ۲۵ سال و نورچشم ویژه پد بزرگ‌ها و مادربزرگ‌هاست که چهار مخاطب کلیدی در برنامه‌ها شامل بانوان، نوجوانان، معلولان و زائران هستند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}