آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه اوکراین، ایران را تهدید کرد

  • کد خبر: ۱۴۸۶۸۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
وزیر خارجه اوکراین، ایران را تهدید کرد
وزیر امور خارجه اوکراین در تداوم ادعای بی‌اساس مشارکت نظامی ایران با روسیه در جنگ اوکراین که بارها از سوی مقامات کشورمان رد شده است تهدید به قطع روابط دیپلماتیک با تهران کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دمیتری کولبا در گفت‌وگو با شبکه خبری بی‌بی‌سی عنوان کرد که طرح قطع روابط با ایران را به ولودیمیر زلسنکی رئیس جمهوری اوکراین ارائه کرده و این «موضوع همچنان باز است.»

وی مدعی شد: «بسته به رفتارهای بیشتر ایران، هر لحظه امکان تصمیم‌گیری در این رابطه وجود دارد».

رئیس دستگاه دیپلماسی اوکراین با چشم‌پوشی از موضع عجیب و مغرضانه مشاور دفتر ریاست‌ جمهوری این کشور در رابطه با اقدام تروریستی علیه تأسیساتی در اصفهان ادعا کرد که نمی داند چه کسی این عملیات را صورت داده است. کولبا مدعی شد: ما در طول تاریخ هیچ بدی به ایران نکرده‌ایم. اما آنها شروع به ارسال پهپادهای کامیکازه به روسیه و از حد عبور کردند.

وزیر امور خارجه اوکراین در تداوم مواضع مغرضانه علیه ایران و تکرار ادعای ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین گفت: هرچقدر همکاری با روسیه علیه اوکراین سودآور باشد، به شما اطمینان می دهم که پیامدهای منفی آن به طور قابل توجهی از هر سودی فراتر خواهد رفت.

این درحالی است که غرب به رهبری آمریکا از ماه‌ها پیش و همزمان با تشدید تنش ها در جنگ اوکراین، ادعای مردود مشارکت نظامی ایران با روسیه در جنگ را مطرح کرده است. آمریکا ابتدا ادعای ارسال پهپادهای ایرانی را مطرح کرد و پس از آن، ادعای انتقال احتمالی موشک های زمین به زمین از سوی ایران به روسیه برای استفاده در این جنگ را مطرح کرده است.

جمهوری اسلامی ایران بارها ادعای مطرح شده درباره ارسال پهپاد به روسیه را برای به‌کارگیری در جنگ اوکراین رد کرده است. امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران بی طرفی فعال خود را در جنگ اوکراین حفظ کرده و هرگز سلاحی به طرفین این جنگ برای استفاده در آن نداده است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: ایران بطور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و به رغم موافقتنامه همکاریهای دفاعی دوجانبه ، هرگز به طرفهای جنگ سلاح برای استفاده در جنگ اوکراین نه قبل و نه بعد از درگیری نداده است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در واکنش به ادعای بی اساس غربی ها و مقامات اوکراینی مبنی بر استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، تصریح کرده است که ایران و روسیه توضیحات کامل و مفصلی را درباره ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در اوکراین به سازمان ملل متحد ارائه کرده‌اند.

اما چندی پیش میخائیل پودولیاک مشاور دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین بعد از حمله تروریستی در اصفهان در توییتی ضمن اتهام‌زنی دوباره به ایران درباره مشارکت در جنگ اوکراین، به طور غیرمستقیم به مشارکت کی‌یف در حمله شنبه شب در اصفهان اشاره کرد و نوشت «شب انفجاری در ایران ... اوکراین به شما هشدار داد».

در پی انتشار موضع عجیب و مغرضانه از سوی مشاور دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین در رابطه با اقدام تروریستی علیه تأسیساتی در اصفهان، وزارت خارجه ایران کاردار اوکراین را برای ارائه توضیحات احضار کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه هم دوشنبه دهم بهمن با محکوم کردن موضع خصمانه و تحریک‌آمیز مشاور دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین، اظهارات وی در خصوص اقدام مخرب اخیر علیه یک مرکز نظامی در اصفهان را مشکوک توصیف کرد. وی خواستار توضیح رسمی و شفاف دولت اوکراین در این رابطه شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران، ضمن توجه به اصول پذیرفته شده حقوق بین‌الملل، همواره بر تحقق امنیت ملی و حفاظت از منافع و مصالح خود تأکید کرده و در این مسیر با هیچ طرفی مماشات نخواهد کرد.

کنعانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران حقوق مشروع و قانونی خود را برای اقدام متقابل نسبت به طرف‌هایی که در اقدامات خلاف حقوق بین‌الملل مشارکت داشته‌اند، محفوظ می‌دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->