تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افزایش بیماری‌های عفونی پس از شیوع ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۴۸۹۸۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۲
افزایش بیماری‌های عفونی پس از شیوع ویروس کرونا
پس از شیوع کرونا تعداد موارد ابتلا به عفونت‌هایی مانند استرپتوکوک A و آنفلوآنزا افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در زمان محدودیت‌های مرتبط با بیماری همه‌گیر کرونا، فقط موضوع شیوع بیماری کووید ۱۹ نبود. بسیاری از بیماری‌های عفونی نیز کاهش یافت، زیرا دانش‌آموزان در خانه ماندند؛ مشاغل تعطیل و ماسک‌های صورت به یک منظره عمومی عادی تبدیل شد.

در حال حاضر با کاهش محدودیت‌های دوباره جوامع، عفونت‌ها در حال افزایش است، اما کاهش ارتباطات کودکان در دوره کرونا باعث کاهش ایمنی در کل جمعیت شده است.چهار بیماری عنوان شده که در حال افزایش است:

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، استرپتوک A نوعی باکتری است که در گلو و روی پوست یافت می‌شود که معمولا باعث بروز تب و عفونت‌های گلو مانند گلودرد استرپتوکوکی یا مخملک می‌شود که در موارد نادر می‌تواند کشنده باشد.

ویروس سین‌سیشیال تنفسی، ویروس تنفسی رایجی است که باعث عفونت ریه‌ها و مجاری تنفسی در نوزادان زیر ۲ سال و بزرگسالان با شرایط بیماری قبلی می‌شود.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در این خصوص کرد: پیش‌بینی می‌شود سالانه ۶۰ تا ۱۲۰ هزار سالمند در آمریکا به دلیل RSV در بیمارستان بستری می‌شوند و ۶ تا ۱۰ هزار نفر نیز جان خود را از دست می‌دهند.

این مرکز تخمین می‌زند تاکنون در این فصل حداقل ۲۴ میلیون بیماری آنفلوآنزا ثبت شده که در پی آن ۲۶۰ هزار نفر در بیمارستان بستری شدند و ۱۶ هزار نفر نیز جانشان را از دست داده‌اند.

گزارش سازمان بهداشت جهانی بر اساس داده‌های ۸۷ کشور در سال ۲۰۲۰ نشان داد افزایش مقاومت دارویی در باکتری‌های عامل عفونت‌های جریان خون از جمله در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها در سال اول همه‌گیری کروناویروس مشاهده شد.

براساس گزارش‌ها، استفاده بیش از حد و یا نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به میکروب‌ها کمک کرده تا به بسیاری از درمان‌ها مقاوم شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->