گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش می‌دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن
سرخط خبرها

امیر واحدی خبر داد: باز آماد ۲۹ فروند هواپیما در نیروی هوایی ارتش

  • کد خبر: ۱۴۹۰۵۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
امیر واحدی خبر داد: باز آماد ۲۹ فروند هواپیما در نیروی هوایی ارتش
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: امسال با همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان این نیروی الهی، شاهد رشد ۱۱ درصدی تولید قطعات گلوگاهی و همچنین باز آماد ۲۹ فروند هواپیما در این نیرو بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم صبحگاه عمومی ستاد این نیرو که با حضور کارکنان پایور و وظیفه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی ایران و تبریک ایام الله دهه فجر و روز ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی ارتش با اشاره به رشادت‌ها و نقش این نیرو پس از انقلاب اسلامی اظهار داشت: نیروی هوایی به عنوان یک نیروی پیشگام  همواره در صدر اولین‌ها قرار داشته و دارد؛ به گونه‌ای که این نیرو با نقش آفرینی در تاریخ انقلاب اسلامی همواره به عنوان مدال افتخاری برای نیرو‌های مسلح محسوب می‌شود. این افتخار آفرینی از همان اوایل انقلاب با اولین بیعت آرمانی آغاز و در ادامه با اولین پاسخ کوبنده به ارتش متجاوز بعث عراق ادامه داشت و در این بین نیز با راه‌اندازی سازمان خودکفایی جایگاه خود را در صدر اولین‌ها حفظ و آن را تثبیت کرد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این نیرو در سال جاری خطاب به آنان تصریح کرد: همت و تلاش بی‌وقفه شما عزیزان همواره باعث سرافرازی این نیروی الهی شده است که این همت والا امروز موجب رشد ۱۱ درصدی تولید قطعات گلوگاهی و ارتقاء توان عملیاتی نیروی هوایی و همچنین باز آماد ۲۹ فروند هواپیما در این نیرو شده است که این حاصل سرپنجه‌های قدرتمند متخصصین و صنعتگران توانمند و جوان این نیرو است.

امیر سرتیپ واحدی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص فریضه جهاد تبیین خاطر نشان کرد: امروز دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر امپراطوری رسانه‌ای در صدد تحقق اهداف متخصمانه خود هستند که هدف اصلی آنان ایجاد نفاق و دودستگی در جامعه ایرانی است لیکن این اهداف بسیار مخرب و نابود کننده هستند که بنیان ایران و ایرانی را هدف قرار داده اند، پس جهاد تبیین همان مولفه‌ای است که می‌تواند به عنوان پاد زهری اثرگذار در مقابله با این گونه تهاجمات عمل کند و این تبیین‌گری تنها به واسطه مسئولیت‌پذیری تمامی آحاد جامعه محقق خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به مدیریت فضای مجازی افزود: فضای مجازی به عنوان مجاری دروغ‌پردازی دشمن یکی از مهم‌ترین ابزار‌های جنگ شناختی است که فعالیت در آن نیازمند سواد رسانه‌ای است. مدیریت این فضا در خانواده یکی از مهمترین مولفه‌های اجتناب از لغزش و کج فهمی است که می‌تواند موجب خنثی‌سازی اهداف شوم دشمنان شود.

در این مراسم از ۴ نفر زندانی سیاسی نیروی هوایی ارتش در دوران رژیم شاهنشاهی، «هادی فیض‌پور، رحیم کریمی، قنبر راسخ و سید‌صادق صادقی» تقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->