در حملات ۲۴ ساعت گذشته به غزه ۳۰۰ نفر شهید یا زخمی شدند رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: برکت خون شهدای عزیز، خطر بزرگی را از سر مردم ایران برطرف کرد ۴ مجروح در حمله با خودرو به کنیسه‌ای در منچستر انگلستان + فیلم مسکو: بازگشت تحریم‌های ایران از سوی سازمان ملل تعهدی برای هیچکس ایجاد نمی‌کند واکنش ماکرون به نفتکش متوقف‌شده در سواحل فرانسه رئیس فراکسیون ورزش مجلس: فیفا فورا درباره عدم صدور ویزا برای «تاج» و «قلعه‌نویی» ورود کند رفیع زاده: رویکرد دولت چهاردهم توجه به معیشت مردم و تمرکز بر مناطق محروم است مقامات ایرانی و جمهوری آذربایجان درباره برگزاری اجلاس اکو رایزنی کردند وضعیت جسمانی‌ «بشار اسد» پایدار است حمایت کمیسیون آموزش مجلس از دانشمندان هسته‌ای | پیشرفت‌های دفاعی و علمی ایران معادلات منطقه را تغییر داده است مقام‌های عراقی: گذرگاه جدید میان عراق و ایران به‌زودی افتتاح می‌شود نوجوانان پسر از ۱۶ سالگی می‌توانند گواهینامه موتور بگیرند + ویدئو اجرای معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه آغاز شد متکی: مکانیسم ماشه، غیرقانونی، خصمانه و غیرحقوقی است ۳ شهید و زخمی در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم پزشکیان: صرفه‌جویی ۱۰ درصدی هزینه‌ها معادل ۱۸ میلیارد دلار است دبیر شورای عالی امنیت ملی: حزب‌الله یک جریان ریشه‌دار است | غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند وزارت امور خارجه حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به کاروان دریایی الصمود را محکوم کرد نگاهی به سالگرد انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به ریاست‌جمهوری ایران گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای ناآرامی‌ها در کشمیر پاکستان | دولت پاکستان به اغتشاشگران هشدار داد سپاه پاسداران: عملیات وعده صادق ۲ حامل پیام پایان دوران تهدید بی‌هزینه بود پزشکیان دقایقی قبل وارد بندرعباس شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود»
سرخط خبرها

قاچاق دلار به افغانستان چالشی تازه برای دولت پاکستان

  • کد خبر: ۱۴۹۴۴۴
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰
قاچاق دلار به افغانستان چالشی تازه برای دولت پاکستان
مقام‌های پاکستانی قاچاق دلار از این کشور به افغانستان را یکی از دلایل کاهش ارزش پول ملی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قاچاق دلار به افغانستان چالش دولت پاکستان  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، از اسلام آباد، در حالیکه مقامات پاکستانی در ماه‌های گذشته قاچاق دلار به افغانستان را یکی از دلایل اصلی کاهش ارزش پول ملی این کشور می‌دانند، مجله اقتصادی بلومبرگ مدعی شد:روزانه بیش از ۵ میلیون دلار از پاکستان به افغانستان قاچاق می‌شود.

سایت خبری "اکسپرس نیوز" مجله اقتصادی بلومبرگ در گزارشی مدعی شد، این موضوع یکی از دلایل کاهش ۳۷ درصدی ارزش روپیه پاکستان در مقابل دلار در چند ماه گذشته است.

در این گزارش آمده است: قاچاق دلار از پاکستان تنها راه نجات حکومت طالبان است، چراکه نیاز روزانه افغانستان ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار بوده و کمک ۴۰ میلیون دلاری هفتگی سازمان ملل به افغانستان کفاف امورات این کشور را نمی‌دهد.

مجله اقتصادی بلومبرگ به نقل از "ظفر پراچه" دبیر کل اتحادیه صرافی پاکستان نوشت: قاچاق دلار پاکستان به افغانستان به تدریج باعث نابودی ارزش پول ملی این کشور شده و همچنین تاثیر بسزایی در کاهش بی سابقه سطح ذخایر ارزی پاکستان داشته است.

براساس این گزارش از آنجا که افغانستان در حال حاضر فاقد شبکه بانکی رسمی است، دلار‌های امریکایی باید به عنوان پول نقد وارد افغانستان شود که سپس به پول محلی (افغانی) تبدیل می‌شود، از این رو افزایش ۵ درصدی ارزش پول محلی افغانستان در چند ماه گذشته نیز به خوبی بیانگر موضوع قاچاق دلار به افغانستان است.

گفتنی است "اسحاق دار" وزیر دارایی پاکستان ماه گذشته قاچاق دلار به افغانستان را یکی از دلایل افزایش تصاعدی قیمت دلار در پاکستان عنوان کرده بود.

درحال حاضر قیمت دلار در پاکستان وارد کانال ۲۸۰-۲۷۰ روپیه شده که این قیمت در تاریخ این کشور بی سابقه بود است، از طرفی فقدان دلار در بازار ارز این کشور و رونق گرفتن بازار سیاه باعث شده هر دلار آمریکا طی روز‌های اخیر تا ۲۹۰ روپیه (معادل تقریبی ۴۹ هزار تومان) نیز معامله شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->