اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۱۴۰۰ شهر کشور| سخنرانی رئیسی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن تهران+ فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۹۵۹۷
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۱۴۰۰ شهر کشور| سخنرانی رئیسی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن تهران+ فیلم و جزئیات
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا برگزار خواهد شد، گفت: در تهران این مراسم از ساعت ۹ و نیم صبح آغاز و سخنران آن رئیس‌جمهور خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نشست خبری که در آستانه روز ۲۲ بهمن، اظهار داشت: ان‌شاالله راهپیمایی امسال با حضور پرشکوه مردم برگزار خواهد شد. این راهپیمایی مانور اقتدار و توانمندی ملت ایران خواهد بود و وحدت و انسجام ملی را به نمایش خواهد گذاشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: این راهپیمایی از ساعت ۹ و نیم صبح روز شنبه در یک هزار و ۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا آغاز خواهد شد. ۲۰۰ خبرنگار خارجی این مراسم را پوشش خواهند داد. رسانه‌های داخلی و صدا و سیما نیز با ۳۵۰ گروه خبری به پوشش این مراسم خواهند پرداخت. در مسیر راهپیمایی‌ها غرفه‌های متعددی برپا خواهد شد که در حوزه‌های جهاد تبیین، معرفی اقوام ایرانی، دستاورد‌های جمهوری اسلامی و... خواهد بود. برنامه‌های شاد و مفرحی نیز پیش‌بینی شده و گروه‌های سرود بسیاری به اجرا خواهند پرداخت.

وی درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران گفت: ۱۲ مسیر تعیین شده که همه این مسیر‌ها از مسجد به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی آغاز می‌شود و به میدان آزادی ختم خواهد شد. همچنین در شب ۲۲ بهمن نیز در سراسر کشور برنامه‌هایی توسط مردم و گروه‌ها برگزار خواهد شد. این مراسم‌ها از ساعت ۹ شب آغاز می‌شود که همراه با گلبانگ «الله اکبر» خواهد بود. در این شب آسمان شهر‌ها نورافشانی خواهد شد.

حجت‌الاسلام موسی‌پور در این نشست خبر داد که سخنران مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور خواهد بود.  

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین در بخش دیگری از این نشست خبری با بیان اینکه وقوع انقلاب اسلامی تحلیلگران را با شگفتی مواجه کرد، اظهار داشت: در دورانی که جهان به سمت بشرسالاری و دین‌ستیزی حرکت می‌کرد، این انقلاب دینی توسط مردم بزرگ ایران و به رهبری یک مرجع دینی به وقوع پیوست؛ بنابراین انقلاب اسلامی راه و روش جدیدی به دنیا ارائه کرد.

وی در ادامه با اشاره به اقداماتی که دشمنان برای متوقف کردن انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته انجام دادند، گفت: آن کسانی که می‌گویند با نظام بین‌الملل و دشمن نرم‌تر سخن بگویید باید اشاره داشت که ما در چهار دهه گذشته دولت‌های مختلفی داشتیم و برخی این رویکرد را در پیش گرفتند، اما دیدیم که در همان زمان دشمنی‌هایشان بیشتر شد. آن‌ها دست از دشمنی برنخواهند داشت و تا زمانی که ملت ایران عزت‌طلب و استقلال‌خواه باشند، توطئه‌ها ادامه دارد.

موسی‌پور تاکید کرد: امروز ایران یکی از قدرت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است. رمز مانایی ایران نیز حضور مردم در صحنه‌های مختلف و مقابله با دشمن علی‌رغم تمامی مشکلات و تنگناهاست. قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران موجب شده تا دشمن به اهداف خودش نرسد. در حوادث اخیر نیز مردم توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند. میلیون‌ها نفر در مراسم‌های ۱۳ آبان، محکومیت اغتشاشات و تشییع پیکر‌های مطهر شهدا حضور یافتند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد: تمام تلاش دشمن این بوده تا حضور مردم را در صحنه‌های مختلف کمرنگ و آن‌ها را ناامید کند. طراحی دشمن ایجاد فشار و تحریم برای عقب‌نشینی مردم بود، اما مردم ایستادند و دشمن معادلاتش را تغییر داد. حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن معادلات دشمن را تغییر خواهد داد. کمااینکه در گذشته نیز اینگونه بوده است. غربی‌ها در ابتدای اغتشاش میز مذاکره را ترک کردند، اما وقتی به سرانجام نرسید اکنون برای بازگشت به میز مذاکره پیام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->