اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

عرضه تولیدات ۱۴۰ بانوی کارآفرین در نمایشگاه "مادران ارزش آفرین"

  • کد خبر: ۱۴۹۶۳۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
عرضه تولیدات ۱۴۰ بانوی کارآفرین در نمایشگاه
به همت مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، نمایشگاه دستاورد‌های «مادران ارزش‌آفرین» با حضور ۱۴۰ بانوی کارآفرین، در مرکز همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار گردید.

 فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرا نیوز گفت: این نمایشگاه با حضور ۱۴۰ بانوی کارآفرین از ۲۳ استان کشور آمده اند و تا ۲۶ بهمن ماه سال جاری میزبان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: در این نمایشگاه بانوان کارآفرین محصولات نوآورانه خود را در حوزه‌های مختلف به مخاطبان عرضه می‌کنند و بازدیدکنندگان با توانمندی‌ها مادرانی که علاوه بر نقش مادری در عرصه اجتماعی و حوزه کارآفرینی نیز فعال هستند و کسب و کاری را آغاز کرده‌اند، آشنا می‌شوند و ظرفیت‌های آنان رصد می‌شود.

او افزود: طبق بررسی‌های انجام شده مادران ارزش‌آفرین توانستند نزدیک به ۱۰ هزار کسب وکار خانگی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کنند و این نشان از ظرفیت بالای بانوان انقلابی این سرزمین است.

او گفت:این نمایشگاه صرفا دستاورد‌های مادران کارآفرین را به نمایش نمی‌گذارد بلکه استعداد‌ها و توان و ظرفیت مادران را در حوزه کارآفریی رصد کرده و به این مهم تاکید دارد که خانه‌داری خانه‌نشینی نیست.

دژبرد بیان کرد: این رویداد به کسانی که می‌خواهند به این عرصه ورود پیدا کنند، اما ظرفیت‌های خود را نمی‌شناسند کمک می‌کند و به همت این مرکز بسته‌های مختلفی همچون برگزاری دوره‌های آموزشی و مهار ت‌آموزی و... طراحی و تدوین شده که در اختیار این بانوان قرار می‌گیرد.

او گفت: تاکنون ۷ دوره بازارچه در باغ اردوگاه خاتون برگزار شده است و مادران کارآفرین از ۳۱ استان در این بازارچه شرکت کرده و به عرضه محصولات و دستاورد‌های خود پرداخته‌اند؛ نمایشگاه دستاورد‌های «مادران ارزش‌آفرین» نیز از ۱۹ تا ۲۶ بهمن ماه در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برپاست و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ الی ۲۰ از تولیدات ۱۴۰ بانوی کارآفرین دیدن کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->